Radiodager 2019 er i gang
Foto: Tor Erik Schrøder
Radiodager 2019 er i gang

Over 360 radioprofiler fra inn- og utland skal de neste dagene samles på Meet Ullevål for årets Radiodager.

Inspirasjon, ideer, faglig utvikling og nettverksbygging er noen av stikkordene når radio- og podkastbransjen samles for en todagers fagkonferanse.

På programmet finner du internasjonale foredragsholdere som Tracy Johnson, Liam Hadley og Wade Kingsley, men også norske profiler som Erik Hanøy, Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne kommer til Meet Ullevål i år.

Tradisjon tro starter konferansedagene med en radiolederdebatt torsdag formiddag, hvor blant annet den norske radiobransjens to nye lederprofiler, Jim Receveur i Bauer Media og Cathinka Rondan i NRK, vil diskutere deres visjoner for framtiden og hva slags medarbeidere de er ute etter.

Fredag kveld arrangeres Prix Radio – den norske radiobransjens Oscar-utdeling. Her belønnes det beste innen podkast og radio i 19 ulike kategorier. 

Daglig leder for Radiodager, Morten Scott Jansson, gleder seg til årets arrangement, i år i nye lokaler på Meet Ullevål.

– Det virker som vi har alt under kontroll, og vi gleder oss til å gjennomføre et enda bedre arrangement enn før! sier han.

Alle foto: Tor Erik Schrøder

Pål er styreleder i Foreningen Radiodager

Partnere og sponsorer 2023

Bli sponsor for Lyddager og Prix Norge? Les mer her

Lyddager, tidligere kjent som Radiodager, er landets største fagkonferanse for lyd- podkast og radio. Under konferansen deles også Norges offisielle lydpriser ut, som belønner det beste fra norsk radio og podkast i over 25 ulike kategorier.

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Lyddager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS

0
    0
    Din ordre