Prix Radio er en årlig prisutdeling og bransjefest for alle som jobber med radio og podkast i Norge. Her verdsettes de de beste radio-, lyd- og podkastproduksjonene i året som gikk, når Foreningen Radiodager deler ut Norges offiselle lydpriser.

Vinnerne av Norges mest prestisjetunge lydpriser blir utropt fredag 29. oktober fra klokken 19.00. Da deles gjeve “Prix Radio”-priser ut i over 20 forskjellige kategorier. Bli med på prisutdelingen og festen, for å hylle og feire norsk radio, lyd og podkast. Prisutdelingen arrangeres på det nyåpnede hotellet Quality Hasle Linie

Tidsplan Prix Radio 2021

18:00 #Quality Hotell Hasle Linie

Innsjekk åpner - Vorspiel og mingling

Årets bransjefest starter med aperitiff og mingling. Husk å finne frem billetten for kontroll ved insjekkingsområdet.

Årets bransjefest starter med aperitiff og mingling. Husk å finne frem billetten for kontroll ved insjekkingsområdet.

19:00 #Quality Hotell Hasle Linie

Dørene til prisutdelingen åpnes

Innslipp til festsalen starter klokken 19.00. På veien blir årets deltakende gjester foreviget foran fotoveggen. Det er fri bordplassering.

Innslipp til festsalen starter klokken 19.00. På veien blir årets deltakende gjester foreviget foran fotoveggen. Det er fri bordplassering.

19:15 #Quality Hotell Hasle Linie

Prix Radio 2021 sparkes i gang

Prisutdelingen starter og det skal kåres vinnere i 23 kategorier. Det serveres tre-retters middag. Programleder for kvelden er Niklas Baarli

Prisutdelingen starter og det skal kåres vinnere i 23 kategorier. Det serveres tre-retters middag. Programleder for kvelden er Niklas Baarli

ca 22:30 #Quality Hotell Hasle Linie

Velkommen til etterfest

Sist vi møttes til Prix Radio arrangerte P3 en fantastisk etterfest. I år tar P4 over stafettpinnen. Etter at alle prisene er delt ut fredag kveld, vil det bli etterfest med DJ, aktiviteter, mingling og feiring av hele bransjen i

Sist vi møttes til Prix Radio arrangerte P3 en fantastisk etterfest. I år tar P4 over stafettpinnen. Etter at alle prisene er delt ut fredag kveld, vil det bli etterfest med DJ, aktiviteter, mingling og feiring av hele bransjen i samme lokaler som Prix Radio. Etterfesten avsluttes ca 01.00.

Billett og innsjekk

Prix Radio avvikles på Quality Hotel Hasle Linie. Adressen til hotellet er Bøkkerveien 15 på Hasle i Oslo. Du skal bruke hotellets hovedinngang når du ankommer.

Husk å ta med billetten
Alle som har kjøpt billett for fysisk deltakelse, vil ved gjennomføring av kjøpet, motta en ordrebekreftelse på oppgitt e-postadresse. Sammen med bekreftelsen sendes det også ut personlig billett til arrangementet. Det er derfor viktig at du oppgir din din faste e-postadresse ved registrering. Medbring billetten enten som utskrift eller digitalt på mobilen. Finner du ikke kvittering/billett sjekk om e-posten fra noreply@radiodager.no kan ha havnet i spamfilteret.

Husk å medbringe din billett til arrangementet, enten som utskrift eller digitalt på mobilen. Billetten ble utsendt sammen med ordrebekreftelsen ved påmelding.

Innsjekk
Innsjekk til arrangementet starter klokken 18.00. Ved innsjekk vil deltakere få påsatt et billettbånd som gir adgang til prisutdeling og etterfest. Vi oppfordrer alle deltakere til å være ute i god tid, slik at vi unngår lang registreringskø tett opp mot arrangementstart. Prisutdelingen starter klokken 19.00.

NB! Årets prisutdeling er utsolgt, og det er lange ventelister. Om du vet at du ikke kommer til å delta på arrangementet er det fint om du gir beskjed om dette, slik at andre kan overta din plass. Send oss en e-post til post@radiodager.no om du vil fristille din billett.

Prisutdeling og etterfest

Prix Radio 2020 – Prisutdeling
Før prisutdelingen starter vil det serveres en aperitif i vrimleområdet utenfor festsalen. Det er også mulig å bli foreviget foran fotoveggen. Innslipp til festsalen starter klokken 19.00.  Det er fri bordplassering inne i salen, men husk at Prix Radio i år er utsolgt og at alle plassene i festsalen er i bruk. Ikke hold av flere plasser enn du/dere faktisk trenger. 

Det serveres en tre-retters middag under prisutdelingen. Det er tidligere sendt ut informasjon om innmelding av matallergier/intoleranse eller spesielle matpreferanser. Dersom du har allergi, intoleranse, er vegetarianer/veganer eller lignende så gi beskjed til oss om hva du ikke spiser, så vil vi tilpasse middag. Gi beskjed ved å sende en e-post til post@radiodager.no innen fredag 22. oktober klokken 12.00.

Prisutdelingen starter klokken 19.15. Det skal i løpet av kvelden deles ut over 20 priser i ulike kategorier og årets Prix Radio ledes av Niklas Baarli.

Prix Radio 2021 – Etterfest
Etter at alle prisene er delt ut fredag kveld, vil det bli etterfest med DJ, aktiviteter, mingling og feiring av hele bransjen i vrimlehallen. Det er P4 som er ansvarlig for etterfesten og som dermed overtar stafettpinnen fra P3 som laget en legendarisk fest sist vi var samlet i 2019. Alkoholserveringen opphører klokken 00.30 og etterfesten stenger dørene 01.00.

Slik finner du frem

Prix Radio har flyttet fra Meet Ullevål til Quality Hotell Hasle Linie. Dette er et helt nyoppført hotell som åpnet dørene i siste del av august 2021. Hotellet ligger sentralt på Hasle i Oslo.

Quality Hotell Hasle Linie
Bøkkerveien 15
0579 Oslo
Telefon: +47 21 95 78 00

Ta buss nummer 60 mot Tonsenhagen. Gå av på stoppet Hasle i Økernveien. Derfra er det noen få minutters gange til hotellet.

Gå til Ruter.no for å planlegge reisen.

Linje 5 Vestli
Ta linje 5 mot Vestli til stasjonen, Hasle.

Gå til Ruter.no for å planlegge reisen.