Velkommen til Radiodager

Meet Ullevål | 19. - 20. oktober 2023

Radiodager er en fagkonferanse som gir deg som jobber med podkast, lyd og radio en årlig mulighet til å skjerpe din faglige kompetanse, bli inspirert, få nye ideer, utvide ditt nettverk og utveksle erfaringer med andre i bransjen. Konferansen avsluttes med Prix Radio, som er en årlig prisutdeling og bransjefest for alle som jobber med radio og podkast i Norge. Her utdeles Norges offiselle lydpriser, som verdsetter de beste radio- og podkastproduksjonene i året som gikk.

Årets Radiodager inkludert Prix Radio, arrangeres som i fjor på Meet Ullevål. Dersom du ønsker å delta på konferansen kan du bestille dine billetter her på nett. På denne siden finner du nyttig og praktisk informasjon om avviklingen av årets konferanse og prisutdeling. Du finner også hurtiglenker til årets fagprogram, foredragsholdere og annen relevant informasjon.

Styret i Foreningen Radiodager ønsker deg hjertelig velkommen til årets konferanse!

Billetter til konferansen kjøper du på vår nettside. Velg den konferansepakken som passer din deltakelse og følg anvisningene i bestillingsmodulen. Som deltaker kan du velge om du vil forhåndsbetale konferansepakken via Vipps eller gjennom tilsendt faktura. Det selges nå et svært begrenset antall billetter til redusert pris. Salget varer til 31. august eller til det er utsolgt.

Fjorårets Radiodager ble tidlig utsolgt, så det er lurt å sikre seg billetter mens det fremdeles er ledige plasser. Om en billetttkategori blir utsolgt, vil det være mulig å sette seg på venteliste. Billettsalget stenger fredag 13. oktober.

Kjøp billetter

Her kjøper du dine billetter til Radiodager og Prix Radio

Registrering av deltakere, gjester og andre foregår torsdag 19. oktober mellom klokken 11.00 og 13.00 og fredag 20. oktober fra 09.00 til 11.00. Her får deltakerne blant annet utdelt et personlig deltakerbevis. Dette navneskiltet må deltakeren ha på seg under hele konferansen. Skiltet fungerer blant annet som adgangskort til fagkonferanse og inkluderte måltider. Registrering skjer i mingleområdet på Meet Ullevål. Deltakere må ved registrering fremvise gyldig billett.

Deltakere som sjekker inn på fagkonferansen og som også skal delta på Prix Radio, vil få påsatt et armbånd. Dette vil fungere som inngangsbillett til Prix Radio. Deltakere med armbånd kan benytte sluse for hurtiginnsjekk på fredagskvelden.

Fagprogram og sesjoner
Hele det faglige programmet foregår på Meet Ullevål Stadion. Torsdagen starter første sesjon klokken 12.00. Det avvikles parallelle sesjoner gjennom store deler av dagen. Konferansesalene er merket SAL A og SAL B i programmet og ligger ved siden av hverandre. Siste sesjon er ferdig klokken 16.00.

Fredag starter fagprogrammet klokken 10.00 og varer frem til ca. 15.00. Også fredagen blir det sesjoner i parallelle løp. Du kan se hele fagprogrammet her. Vi gjør oppmerksom på at endringer i program og tidsplan kan forekomme.

Workshops
Workshops avvikles i vinduslosjene på Ullevål stadion. Det er egen påmelding til disse sesjonene og hver av dem har maskimalt plass til 12 deltakere. Workshops er gratis, og deltakere må melde seg på via billettsiden.

Se fagprogrammet

Se komplett programoversikt med tidspunkter

Deltakere på fagkonferansen torsdag, får servert en enkel lunsj (wraps, baguette elller lignende) i forbindelse med innsjekk. Fredag spiser vi lunsjbuffet sammen i restauranten på Meet Ullevål. Se programmet for tidspunkt.

Torsdag kveld inviteres alle deltakere på Radiodager til en spennende og interessant sosial samling på Ullevål Stadion. Samlingen starter klokken 18.00 med en omvisning på stadionanlegget i regi av Norges Fotballforbund, før vi møter tidligere toppkeeper Frode Grodås som nå er en del av trenerteamet til Norges herrelandslag i fotball. Deretter, ca klokken 19.00 er det klart for den tradisjonsrike og populære Radiodager-quizen. I år som i fjor er det selveste Sigurd Sollien som skal utfordre deltakernes kunnskaper. Radiodager spanderer pizza på quizdeltakerne og det vil være anledning til å kjøpe seg forfriskninger i baren. Arrangementet er gratis. Møt opp med godt humør og skjerpede sanser.

Oppmøtested er i foajeen til konferansesenteret på Ullevål stadion. Den finner du enkelt ved å ta heisen fra Thon Hotel Ullevål til tredje etasje. Gå deretter over glassbroen som knytter sammen hotellet med konferansefasilitetene på Ullevål Stadion, da er du i foajeen. Om du bare ønsker å delta på Quiz møter du opp klokken 19.00, på samme sted.

Radiodager 2023 avsluttes med Prix Radio på fredagskvelden. Der hedres de beste lyd- podkast og radioproduksjonene i over 20 kategorier. Les mer om Prix Radio her.

Foreningen Radiodager har dessverre ikke lykkes med å fremforhandle en redusert avtalepris på overnatting for arrangementet i 2023. Dette skyldes i hovedsak at en større nasjonal messe har lagt beslag på en rekke overnattingsdøgn i samme periode. Vår deltakere får derfor best betingelser ved å gjøre individuelle bestillinger. Thon Ullevål og Thon Storo er de nærmeste hotellene og tilbyr overnatting så lenge det er ledig kapasitet.

Spørsmål & svar

Her finner du svar på ofte stilte spørsmål om arrangementet

Radiodager 2023 arrangeres på Meet Ullevaal – konferansesenteret på Ullevaal Stadion. Meet Ullevaal er Oslos største kurs og konferansesenter – kun 8 minutter fra sentrum. Både fagkonferanse og Prix Radio arrangeres i den stor Meet-salen.

Meet Ullevål
Ullevål Stadion
Sognsveien 77C,
0855 Oslo
Telefon:  +47 23 00 83 0

Fra vest:
Kjør Ring 3 forbi Ullevaal Stadion, og ta av til høyre før Tåsentunellen. Kjør opp til rundkjøringen, og ta første avkjøring til høyre ned til parkeringshuset.

Fra øst:
Ta av Ring 3 til høyre ved starten av Tåsentunellen. Følg Tåsenlokket bortover, og ta andre avkjøring i rundkjøringen ved Tåsensenteret. Deretter til rundkjøringen ved Ullevaal Stadion, og ta andre avkjøring og ned til venstre til parkeringshuset.

Fra sentrum (Sognsveien):
Kjør Sognsveien ut på Ring 3 og forbi Ullevaal Stadion. Ta av til høyre før Tåsentunellen. Kjør opp til rundkjøringen, og ta første avkjøring til høyre ned til parkeringshuset.

Priser i parkeringshuset:
Man-lør (06.00 – 00.00) 1 time gratis.
Deretter kr 25,- per påbegynte 30 minutter.
Kr 250,- per døgn.

På søndager betaler man fra første påbegynte time.

Takster vil kunne bli endret over tid som følge av normale oppjusteringer eller andre totalvurderinger. Meet tar forbehold om ledige parkeringsplasser. For mer informasjon ring 21 00 76 70 (Aimo Park) eller 23 00 83 00 (Meet) .

22 Majorstuen – Ellingsrudåsen (Rushtidsavgang)
23 Lysaker – Simensbråten (Rushtidsavgang)
24 Lysaker – Simensbråten
25 Majorstuen – Lørenskog
156 Rykkinn – Ullevaal Stadion (Rushtidavgang)

Gå til Ruter.no for å planlegge reisen.

Flybussen

Flybussen til og fra Oslo Lufthavn Gardermoen stopper på Ring 3, rett utenfor Ullevaal Stadion.

Ta buss FB3 Bekkestua. Turen mellom flyplassen og Ullevaal Stadion tar ca. 55 minutter. Last ned Flybussen Oslo-appen, og bruk vår rabatt-kode (GjestUllevaal2020). Da får du ca. 35% rabatt – p.t. koster turen kr 121,- en vei.

Klikk her for å se rutetider hos Flybussen

T-bane

Linje 4 Vestli – via Storo / Bergkrystallen
Linje 5 Vestli – Ringen via Tøyen / Sognsvann

T-banen går til og fra Ullevaal Stadion med få minutters mellomrom.

Turen tar 6 minutter fra Majorstuen, og 8 minutter fra Nationaltheatret.

Gå til Ruter.no for å planlegge reisen.