Velkommen til Radiodager

Meet Ullevål | 20. - 21. oktober 2022

Radiodager er en fagkonferanse som gir deg som jobber med podkast, lyd og radio en årlig mulighet til å skjerpe din faglige kompetanse, bli inspirert, få nye ideer, utvide ditt nettverk og utveksle erfaringer med andre i bransjen. Konferansen avsluttes med Prix Radio, som er en årlig prisutdeling og bransjefest for alle som jobber med radio og podkast i Norge. Her utdeles Norges offiselle lydpriser, som verdsetter de beste radio- og podkastproduksjonene i året som gikk.

Etter å ha forsøkt andre lokaliteter under fjorårets arrangement, er Radiodager 2022, inkludert Prix Radio, tilbake på Meet Ullevål. Dersom du ønsker å delta på konferansen kan du bestille dine billetter her på nett (Se lenke nednefor). Det er mulig å kjøpe ulike deltakerpakker. Det er derfor viktig at du finner den billetten som passer din deltakelse. Det er her verdt å merke seg at de i år ikke blir salg av billetter for digital deltakelse.

På denne siden finner du nyttig og praktisk informasjon om avviklingen av årets konferanse og prisutdeling. Du finner også hurtiglenker til årets fagprogram, foredragsholdere og annen relevant informasjon.

Styret i Foreningen Radiodager ønsker deg hjertelig velkommen til årets konferanse!

Kjøp billetter

Her kjøper du dine billetter til Radiodager og Prix Radio

Se fagprogrammet

Se komplett programoversikt med tidspunkter

Se radiodagernavn

Se alle bekreftede foredragsholdere til årets konferanse

Slik finner du frem

Fagdelen av Radiodager 2022 flytter i år tilbake til Meet Ullevaal – konferansesenteret på Ullevaal Stadion. Meet Ullevaal er Oslos største kurs og konferansesenter – kun 8 minutter fra sentrum. Både fagkonferanse og Prix Radio arrangeres i den stor Meet-salen.

Meet Ullevål
Ullevål Stadion
Sognsveien 77C,
0855 Oslo
Telefon:  +47 23 00 83 00

Fra vest:
Kjør Ring 3 forbi Ullevaal Stadion, og ta av til høyre før Tåsentunellen. Kjør opp til rundkjøringen, og ta første avkjøring til høyre ned til parkeringshuset.

Fra øst:
Ta av Ring 3 til høyre ved starten av Tåsentunellen. Følg Tåsenlokket bortover, og ta andre avkjøring i rundkjøringen ved Tåsensenteret. Deretter til rundkjøringen ved Ullevaal Stadion, og ta andre avkjøring og ned til venstre til parkeringshuset.

Fra sentrum (Sognsveien):
Kjør Sognsveien ut på Ring 3 og forbi Ullevaal Stadion. Ta av til høyre før Tåsentunellen. Kjør opp til rundkjøringen, og ta første avkjøring til høyre ned til parkeringshuset.

Priser i parkeringshuset:
Man-lør (06.00 – 00.00) 1 time gratis.
Deretter kr 25,- per påbegynte 30 minutter.
Kr 250,- per døgn.

På søndager betaler man fra første påbegynte time.

Takster vil kunne bli endret over tid som følge av normale oppjusteringer eller andre totalvurderinger. Meet tar forbehold om ledige parkeringsplasser. For mer informasjon ring 21 00 76 70 (Aimo Park) eller 23 00 83 00 (Meet) .

22 Majorstuen – Ellingsrudåsen (Rushtidsavgang)
23 Lysaker – Simensbråten (Rushtidsavgang)
24 Lysaker – Simensbråten
25 Majorstuen – Lørenskog
156 Rykkinn – Ullevaal Stadion (Rushtidavgang)

Gå til Ruter.no for å planlegge reisen.

Flybussen

Flybussen til og fra Oslo Lufthavn Gardermoen stopper på Ring 3, rett utenfor Ullevaal Stadion.

Ta buss FB3 Bekkestua. Turen mellom flyplassen og Ullevaal Stadion tar ca. 55 minutter. Last ned Flybussen Oslo-appen, og bruk vår rabatt-kode (GjestUllevaal2020). Da får du ca. 35% rabatt – p.t. koster turen kr 121,- en vei.

Klikk her for å se rutetider hos Flybussen

T-bane

Linje 4 Vestli – via Storo / Bergkrystallen
Linje 5 Vestli – Ringen via Tøyen / Sognsvann

T-banen går til og fra Ullevaal Stadion med få minutters mellomrom.

Turen tar 6 minutter fra Majorstuen, og 8 minutter fra Nationaltheatret.

Gå til Ruter.no for å planlegge reisen.

Konferanseavvikling

Fagprogram og sesjoner
Hele det faglige programmet foregår på Meet Ullevål Stadion. Torsdagen starter første sesjon klokken 12.00. Det avvikles parallelle sesjoner gjennom store deler av dagen. Konferansesalene er merket SAL A og SAL B i programmet og ligger ved siden av hverandre. Siste sesjon er ferdig klokken 16.00.

Fredag starter fagprogrammet klokken 10.00 og varer frem til ca. 15.00. Også fredagen blir det sesjoner i parallelle løp. Du kan se hele fagprogrammet her. Vi gjør oppmerksom på at endringer i program og tidsplan kan forekomme.

Workshops
Workshops avvikles i vinduslosjene på Ullevål stadion, nærmere bestemt NRK sin losje, som har navnet Fredrikstad. Det er egen påmelding til disse sesjonene og hver av dem har maskimalt plass til 12 deltakere.

Deltakerregistrering
Registrering av deltakere, gjester og andre foregår torsdag 20. oktober mellom klokken 11.00 og 13.00 og fredag 29. oktober fra 09.00 til 10.00. Her får deltakerne blant annet utdelt et personlig deltakerbevis. Dette navneskiltet må deltakeren ha på seg under hele konferansen. Skiltet fungerer blant annet som adgangskort til fagkonferanse og inkluderte måltider. Registrering skjer i mingleområdet på Meet Ullevål. Deltakere må ved registrering fremvise gyldig billett.

Deltakere som sjekker inn på fagkonferansen og som også skal delta på Prix Radio, vil få påsatt et armbånd. Dette vil fungere som inngangsbillett til Prix Radio. Deltakere med armbånd kan benytte sluse for hurtiginnsjekk på fredagskvelden.

Servering og måltider
Det serveres enkel lunsj (wraps el.l) ved innsjekk på torsdagen. Fredag spiser vi lunsj sammen i restauranten på Meet Ullevål. Se programmet for tidspunkt.

Dette skjer også
Torsdag kveld arrangeres den tradisjonsrike radioquizzen klokken 19.00 på Thon Hotel Storo. I år er det Sigurd Sollien som har fått oppgaven med å utfordre deltakernes kunnskaper. Det er gratis å delta på quizen og du trenger heller ikke være påmeldt til årets Radiodager for å delta. Møt opp i hotellets resepsjon klokken 19.00 med godt humør og skjerpede sanser.

Radiodager 2022 avsluttes med Prix Radio på fredagskvelden. Der hedres de beste lyd- podkast og radioproduksjonene i over 20 kategorier. Les mer om Prix Radio her.

Bestilling av overnatting
Radiodager har avtale om rabattert pris på overnatting hos Thon Hotel Storo. Les mer om hvordan du bestiller her