Radiodager er en fagkonferanse som gir deg som jobber med podkast, lyd og radio en årlig mulighet til å skjerpe din faglige kompetanse, bli inspirert, få nye ideer, utvide ditt nettverk og utveksle erfaringer med andre i bransjen. Konferansen avsluttes med Prix Radio, som er en årlig prisutdeling og bransjefest for alle som jobber med radio og podkast i Norge. Her utdeles Norges offiselle lydpriser, som verdsetter de beste radio- og podkastproduksjonene i året som gikk.

Radiodager 2021, inkludert Prix Radio, avvikles som et hybridarrangement. Det vil si at konferansen arrangeres både med deltakerne til stede fysisk i salen, og publikum som følger arrangementet digitalt. Den fysiske konferansen arrangeres på Quality Hotell 33 på Økern i Oslo. Det selges altså billetter til både fysisk og digital deltakelse. Du som deltaker, må derfor velge den billetten som passer din deltakelse.

På denne siden finner du nyttig og praktisk informasjon om avviklingen av årets konferanse og prisutdeling. Du finner også hurtiglenker til årets fagprogram, foredragsholdere og annen relevant informasjon.

Styret i Foreningen Radiodager ønsker deg hjertelig velkommen til årets konferanse!

Kjøp billetter

Her kjøper du dine billetter til Radiodager og Prix Radio

Se fagprogrammet

Se komplett programoversikt med tidspunkter

Se foredragsholdere

Se alle bekreftede foredragsholdere til årets konferanse

Lokaler fagkonferanse

Fagdelen av Radiodager 2021 har flyttet fra Meet Ullevål til Quality Hotell 33. Quality Hotel 33 er et prisvinnende designhotell med mye særpreg og historie i veggene. Hotellet ligger sentralt på Økern i Oslo.

Quality Hotell 33
Østre Aker Vei 33
0509 Oslo
Telefon:  +47 23 19 33 33

Kommer du fra Gardermoen med bil:
Kjør sørover på E6, ta av på riksvei 163 mot Stovner/Økern. Etter ca 1 mil får du hotellet på venstre side, følg veien videre og ta av til Økern Næringspark/Hotell. Ta til høyre igjen, og kjør under, og opp igjen på 163. Avkjøring på høyre side etter ca 600 meter. Avkjøringen er merket.

Kommer du fra sentrum med bil:
Kjør fra Skøyen mot E18 ned i Festningstunnelen – Ekebergtunnelen og Vålerenga tunnelen retning Ring 3 Sinsen. Ta av til Stovner (riksvei 163) i Økernkrysset. Krysset er under ombygging, så følg skilting nøye. Avkjøringen på høyre side ca 500 m etter Statoilstasjonen. Avkjøringen er merket med Hotell.

Hotellet har avgiftsfri parkering

Ta buss nummer 67 (i retning Økern og gå av på Risløkkalléen. Derfra er det noen få minutters gange til hotellet.

Gå til Ruter.no for å planlegge reisen.

Flybuss
Ta Norway Flybussekspress nr F3 (Bekkestua) fra plattform B28. Bussen går hvert 20. minutt.
Gå av på Risløkkeallèn. Kryss Østre Akervei via gangbro. Hotellet er synlig fra broen. Det tar ca 8 min. å spasere.

Linje 5 Vestli
Ta linje 5 mot Vestli (RISLØKKA stasjon) – da er det 5 min gangvei til hotellet. Gå over gangbrua og følg skilt mot hotellet.

Gå til Ruter.no for å planlegge reisen.

Konferanseavvikling

Det faglige programmet torsdag 28. oktober foregår på Quality Hotell 33. Det avvikles parallelle sesjoner deler av dagen. Hovedsalen er i programmet merket som SAL A. Fagprogrammet starter med et smell klokken 12.00, med oppsummering av oppdaterte lyttertall og den store lederdebatten. Siste sesjon er ferdig klokken 16.00. Torsdag kveld arrangeres omvisning og quiz i P4s nye lokale på Økern. 

Fagprogrammet på fredag 29. oktober foregår på samme sted som dagen før. Også fredag vil det avvikles parallelle sesjoner og det tas da i bruk to saler. Sesjoner som foregår utenfor hovedsalen (SAL A) er merket spesielt i programmet. Disse foregår i et tilstøtende lokale  (SAL B). Radiodager 2021 avsluttes med Prix Radio på fredagskvelden. Her er det viktig å merke seg at Prix Radio arrangeres på Quality Hotel Hasle Linie. Les mer om Prix Radio her.

Deltakerregistrering
Registrering av deltakere, gjester og andre foregår torsdag 28. oktober mellom klokken 11.00 og 12.00 og fredag 29. oktober fra 09.00 til 09.30. Her får deltakerne blant annet utdelt et personlig deltakerbevis. Dette navneskiltet må deltakeren ha på seg under hele konferansen. Skiltet fungerer blant annet som adgangskort til fagkonferanse og inkluderte måltider. Registrering skjer i foajéen på hotellet. Deltakere må ved registrering fremvise gyldig billett.

Servering og måltider
Det serveres enkel lunsj (wraps el.l) ved innsjekk på torsdagen. Fredag spiser vi lunsj sammen i restauranten på hotellet, fra klokken 12.15.

Bestilling av overnatting
Radiodager har fremforhandlet gode priser på overnatting, både på Quality Hotell 33, der fagdelen av konferansen avvikles og på Quality Hotell Hasle Linie, der Prix Radio arrangeres.

Les mer og bestill overnatting her