Programmet oppdateres fortløpende. Vi tar forbehold om endringer

11:00 - 14:00 #Mingleområdet, Meet Ullevål

Registrering

Registrering for deltakere, gjester og andre. Det serveres enkel lunsj i mingleområdet i forbindelse med registreringen. Husk å medbringe din billett til arrangementet.

Registrering for deltakere, gjester og andre. Det serveres enkel lunsj i mingleområdet i forbindelse med registreringen. Husk å medbringe din billett til arrangementet.

12:00 - 12:05 #SAL A

Åpning av Radiodager 2023

Velkommen til Radiodager 2023! Programsjef Heidi Røneid åpner Radiodager.

Velkommen til Radiodager 2023! Programsjef Heidi Røneid åpner Radiodager.

12:05 - 12:15 #SAL A

Tallenes tale - Slik er nordmenns mediebruk

Med korona på distanse kan vi endelig se grundig på folkets medievaner, og ikke minst lydvaner. Hva bruker publikum sin medietid på? Hva slags andel har lydmediene av den totale medietiden? Hvordan brukes radio, podkaster og annen lyd nå? Og

Med korona på distanse kan vi endelig se grundig på folkets medievaner, og ikke minst lydvaner.

Hva bruker publikum sin medietid på? Hva slags andel har lydmediene av den totale medietiden? Hvordan brukes radio, podkaster og annen lyd nå? Og hvordan er trendene for lyd? NRKs analysesjef Kristian Tolonen svarer, med tall, grafer og poenger.

12:15 - 13:00 #SAL A

Lederdebatten

Lederne innen norsk radio og podkast snakker om utfordringer i bransjen nå og planer for framtiden. Deltakere i lederdebatten er Aslak Sommerfelt Skretting (styreleder i Norsk Lokalradioforbund), Cathinka Rondan (radiosjef i NRK), Lina Tandberg (leder i Norsk Podkastforening), Kenneth Andresen

Lederne innen norsk radio og podkast snakker om utfordringer i bransjen nå og planer for framtiden.

Deltakere i lederdebatten er Aslak Sommerfelt Skretting (styreleder i Norsk Lokalradioforbund), Cathinka Rondan (radiosjef i NRK), Lina Tandberg (leder i Norsk Podkastforening), Kenneth Andresen (radiosjef i P4-gruppen) og Kristoffer Vangen (programdirektør Bauer Media).

Ordstyrer er Espen Aas (NRK)

13.15 - 14.00 #Sal A

Radio i krig

Hvordan er det å drive en radiostasjon i et land hvor det er krig? Hvilke sikkerhetstiltak må innføres? Og er det rom for underholdningsradio, når lytteren lever i krig? Andriy Taranov er styremedlem i ukrainske Suspilne Ukraine og kommer til

Hvordan er det å drive en radiostasjon i et land hvor det er krig? Hvilke sikkerhetstiltak må innføres? Og er det rom for underholdningsradio, når lytteren lever i krig?

Andriy Taranov er styremedlem i ukrainske Suspilne Ukraine og kommer til Radiodager for fortelle om hvordan krigen påvirker arbeidsforholdene, engasjementet hos ansatte og innholdet på lufta. Han har tidligere holdt et foredrag om samme tema på Radiodays Europe og var en av de høyest rangerte foredragene på konferansen.

13:15 - 14:00 #SAL B

Intervjuteknikk som fungerer med Svein Tore Bergestuen

Får du ikke svar på det du egentlig lurer på når du intervjuer kilder? Tyr du ofte til de samme, trygge spørsmålene? Eller har du bare lyst til å bli enda bedre på intervjuteknikk? Da bør du komme på Svein

Får du ikke svar på det du egentlig lurer på når du intervjuer kilder? Tyr du ofte til de samme, trygge spørsmålene? Eller har du bare lyst til å bli enda bedre på intervjuteknikk? Da bør du komme på Svein Tore Bergestuens foredrag om intervjuteknikk. Etter dette foredraget kan du løfte spørsmålene du stiller til et helt nytt nivå, uavhengig om du er fersk i mediefaget eller besitter mange års erfaring.

Bergestuen har jobbet med journalistikk, kommunikasjon og ledelse i 30 år. Han har ledet flere tusen debatter og intervjuer som tidligere journalist og programleder på radio og tv. Bergestuen underviser i intervjuteknikk i både inn- og utland, og har skrevet en internasjonal fagbok om forskningsbasert intervjumetodikk.

14:15 - 15:00 #SAL A

Fetisha +1: Fra turbulens til suksess

Fetisha Williams relativt korte podkastkarriere har hatt flere opp- og nedturer enn de fleste. Hun kommer til Radiodager sammen med hjernene bak podkastsuksessen Fetisha +1 for å fortelle hvordan de jobber med innhold, branding og markedsføring på sosiale medier. Fetisha

Fetisha Williams relativt korte podkastkarriere har hatt flere opp- og nedturer enn de fleste. Hun kommer til Radiodager sammen med hjernene bak podkastsuksessen Fetisha +1 for å fortelle hvordan de jobber med innhold, branding og markedsføring på sosiale medier.

Fetisha Williams og hjernene bak suksessen, Wilde Siem og Gisle A. G. Agledahl, blir intervjuet av Liza Stokke.

14:15 - 15:00 #SAL B

Sport er best på radio

Hvordan formilder man levende bilder til noen som sitter i bilen eller på kjøkkenet? Hvordan kan man male bilder når man kommenterer en fotballkamp? Olav Traaen deler sine tips og triks for å skape spenning og underholde lytterne. Traaen har

Hvordan formilder man levende bilder til noen som sitter i bilen eller på kjøkkenet? Hvordan kan man male bilder når man kommenterer en fotballkamp? Olav Traaen deler sine tips og triks for å skape spenning og underholde lytterne.

Traaen har jobbet for NRK Sport i en årrekke og dekket mange type idretter. Han er hovedkommentator for fotball på radio. I 2022 ble han tildelt Riksmålsforbundets lytterpris for godt språkbruk og ble omtalt som et “verbalt fyrverkeri”. Sesjonen blir ledet av Joachim Ose som har jobbet som programleder i NRK Sport i flere år, og har i tillegg bakgrunn som reporter og programleder i NRK P1 og flere av NRKs distriktskontor.

15:15 - 16:00 #SAL A

Joachim Førsund: Lyden av en historie - fra idé til ferdig produkt

Uten radioerfaring, men med bakgrunn som featurejournalist og romanforfatter, har Joachim Førsund tatt podkastsjangeren med storm.  Resultatet av arbeidene hans er flere prisvinnende podkaster, og status som en av de beste historiefortellerne i sjangeren. Han har siden 2018 vunnet hele fem podkast-priser

Uten radioerfaring, men med bakgrunn som featurejournalist og romanforfatter, har Joachim Førsund tatt podkastsjangeren med storm.  Resultatet av arbeidene hans er flere prisvinnende podkaster, og status som en av de beste historiefortellerne i sjangeren. Han har siden 2018 vunnet hele fem podkast-priser under Prix Radio og fikk i 2022 fortellerprisen for podkastserien «Balladen om Håkon Banken».

I denne sesjonen vil Joachim Førsund gi deg nye verktøy, ideer og innsikt om hvordan du kan skape en podkast som er verdt å lytte til, når han deler sine kunnskaper om research og metode, intervjusettinger, dramaturgi og ellers nyttige erfaringer han har gjort seg gjennom de siste årenes suksess.

15:15 - 16:00 #SAL B

Musikkradio som flyter: Bli kompisen på radio

Torkil Torsvik har introdusert låta «Holy Diver» av Dio omtrent 1100 ganger. Hvordan kommer han på hva han skal si neste gang? Torsvik har jobbet i radio i 20 år, lager podkasten Gammal Maiden og har holdt lytterne med selskap

Torkil Torsvik har introdusert låta «Holy Diver» av Dio omtrent 1100 ganger. Hvordan kommer han på hva han skal si neste gang?

Torsvik har jobbet i radio i 20 år, lager podkasten Gammal Maiden og har holdt lytterne med selskap på Radio Rock-ettermiddagene fra klokka 14-18 siden januar 2017. Radio Rock har blitt kåret til Årets Radiokanal tre ganger, hva gjør programlederen for å treffe målgruppen og sørge for at de vil holde seg på kanalen? Hvordan introduserer han musikken slik at lytteren vil høre låta, selv om han har spilt den hundrevis av ganger før?

I denne sesjonen vil Torkil Torsvik inspirere deg til å vise mer lidenskap for musikken du spiller på radio, samtidig som du gir en liten bit av deg selv i det du formidler mellom låtene. Gjennom eksempler får du høre hvordan små lydklipp, anekdoter, faste spalter og bruk av små øyeblikk fra intervjuer kan gi lytteren en ekstra dytt inn i den neste låta.

18:00 - 21:30 #Ullevål Stadion

Radioquiz og omvisning på Ullevål Stadion

Torsdag kveld inviteres alle deltakere på Radiodager til en spennende og interessant sosial samling på Ullevål Stadion. Samlingen starter klokken 18.00 med en omvisning på stadionanlegget i regi av Norges Fotballforbund, før vi møter tidligere toppkeeper Frode Grodås som nå

Torsdag kveld inviteres alle deltakere på Radiodager til en spennende og interessant sosial samling på Ullevål Stadion. Samlingen starter klokken 18.00 med en omvisning på stadionanlegget i regi av Norges Fotballforbund, før vi møter tidligere toppkeeper Frode Grodås som nå er en del av trenerteamet til Norges herrelandslag i fotball.

Deretter, ca klokken 19.00 er det klart for den tradisjonsrike og populære Radiodager-quizen. I år som i fjor er det selveste Sigurd Sollien som skal utfordre deltakernes kunnskaper. Sigurd har en lang tv- og radiokarriere bak seg og har vært mye å se som programleder på kanaler som TV Norge, TV 2, NRK og P4. Han har ledet quiz-showet, «Oppgrader» på TV 2. Sammen med makker Bjørn-Henning Ødegaard vant han dessuten kunnskapskonkurransen «Alle mot Alle» på TV Norge og kunne smykke seg med tittelen «Norges smarteste kjendis» i programmets tredje sesong.

Radiodager spanderer pizza på quizdeltakerne og det vil være anledning til å kjøpe seg forfriskninger i baren. Arrangementer er gratis. Møt opp med godt humør og skjerpede sanser. Oppmøtested er i foajeen til konferansesenteret på Ullevål stadion. Den finner du enkelt ved å ta heisen fra Thon Ullevål til tredje etasje. Gå deretter over glassbroen som knytter sammen hotellet med konferansefasilitetene på Ullevål Stadion, da er du i foajeen. Om du bare ønsker å delta på Quiz møter du opp klokken 19:00, på samme sted.

08:30 - 12:00 #Mingleområdet, Meet Ullevål

Registrering

Registrering for deltakere, gjester og andre. Husk å medbringe din billett til arrangementet.

Registrering for deltakere, gjester og andre. Husk å medbringe din billett til arrangementet.

09:00 - 09:45 #SAL A

Bruk av kunstig intelligens i fremtidens radio

Få et fascinerende innblikk i hvordan kunstig intelligens kan brukes av og for radiostasjoner. Betyr dette slutten for radio slik vi kjenner den, eller er det tvert om en teknologi som vil bidra til å utvikle radiomediet i tiden fremover?

Få et fascinerende innblikk i hvordan kunstig intelligens kan brukes av og for radiostasjoner. Betyr dette slutten for radio slik vi kjenner den, eller er det tvert om en teknologi som vil bidra til å utvikle radiomediet i tiden fremover? I denne sesjonen møter du Tracy Gilliam som er konserndirektør for strategi og forretningsutvikling i Futuri Media som står bak den banebrytende teknologien RadioGPT™. RadioGPT er en AI-generert radiostasjon bygget på syntetiske stemmer og strømmer av informasjon og historier.

09:15 - 09:45 #SAL B

Hva er en idé?

Vi lever av ideene våre. Likevel er mye av det som pitches og presenteres langt fra ferdig utviklede ideer. Vet du egentlig hvilke seks elementer som må være på plass for at noe skal kalles en idè? Marit Støre Valeur

Vi lever av ideene våre. Likevel er mye av det som pitches og presenteres langt fra ferdig utviklede ideer. Vet du egentlig hvilke seks elementer som må være på plass for at noe skal kalles en idè? Marit Støre Valeur fra NRK kommer med konkrete tips og verktøy som kan bidra til å gjøre din idè klar til produksjon. Marit Støre Valeur er kreativ prosjektleder, manusforfatter og skuespiller, med humorsuksesser som Førstegangstjenesten og Parterapi på CV-en. Hun er ansatt i underholdningsavdelingen i NRK, der hun jobber mye med utvikling av nye ideer og konsepter.

10:00 - 10:45 #SAL A

Else Kåss Furuseth og Vilde Batzer: Feil vi ikke ville gjort igjen

I denne sesjonen handler det ikke om hvordan oppnå suksess, men derimot hva man kan lære av feil som allerede er begått! Programleder Else Kåss Furuseth og podkastprodusent Vilde Hjort Batzer er i dag to meget erfarne radio- og podkastskapere.

I denne sesjonen handler det ikke om hvordan oppnå suksess, men derimot hva man kan lære av feil som allerede er begått!

Programleder Else Kåss Furuseth og podkastprodusent Vilde Hjort Batzer er i dag to meget erfarne radio- og podkastskapere. Men da de møttes i NRK P3 for snart 20 år siden, var dette Elses første programlederjobb og Vildes første lederjobb. Sammen lagde de et radioprogram som aldri ble noen suksess, og siden den gang har de begge gjort en rekke feil som andre kan ta lærdom av.

Intervjuer: Gry Veiby, NRK

10:00 - 10:45 #SAL B

Elsk dine jingler

Jingler er et fantastisk verktøy for å skape flyt i sendingen. Hør mange gode eksempler fra kanaler som låter fett, og lær å lage radio med best mulig flyt. Paneldeltakere er Jonas Bergløv (NRJ), Odd Rune Volden (NRK P1 Trøndelag),

Jingler er et fantastisk verktøy for å skape flyt i sendingen. Hør mange gode eksempler fra kanaler som låter fett, og lær å lage radio med best mulig flyt.

Paneldeltakere er Jonas Bergløv (NRJ), Odd Rune Volden (NRK P1 Trøndelag), Martin Holmen (NRK mP3). Ordstyrer for sesjonen er Christer Johan Pettersen-Dahl (NRK).

10:00 - 10:45 #NRK-losjen, Ullevål Stadion

Workshop: Kom i gang med kunstig intelligens

ChatGPT har vært med oss i snart et år, Google Bard har kommet, Facebook er på vei og nye tjenester dukker stadig opp. Men hvordan skal man navigere i jungelen av tjenester? Hva er kunstig intelligens, og hvordan kan man

ChatGPT har vært med oss i snart et år, Google Bard har kommet, Facebook er på vei og nye tjenester dukker stadig opp. Men hvordan skal man navigere i jungelen av tjenester? Hva er kunstig intelligens, og hvordan kan man bruke teknologien til å forenkle sin egen jobbhverdag på en trygg måte?

Denne workshopen gir deg en innføring i AI-landskapet, hvilke tjenester og verktøy som gjelder nå, og hvordan den nærmeste framtida ser ut. Vi går gjennom etikken knyttet til utviklingen og bruken av AI, retningslinjene norske medieorganisasjoner jobber etter, og fallgruvene, frykten og utfordringene som finnes der ute.

Workshopen er ved Henrik Brattli Vold som arbeider som fagmedarbeider på Institutt for journalistikk med kunstig intelligens som fagområde. Han har lang erfaring fra mediebransjen, blant annet fra NRK.

Her melder du deg på workshopen

NB! Du må ha gyldig billett til deltakelse på fagdag (fredag) for å kunne melde deg på Workshop.

Oppmøte: Registreringsdisk, Meet Ullevål

11:00 - 11:45 #SAL A

Radio og podkast i forandring – de viktigste trendene akkurat nå

Flere hundre millioner mennesker lytter til podkast hver måned, verden over. Utviklingen innenfor lyd skjer raskt og det er en veldig spennende bransje å befinne seg i akkurat nå. Men dersom vi skal forberede oss på det som kommer, så

Flere hundre millioner mennesker lytter til podkast hver måned, verden over. Utviklingen innenfor lyd skjer raskt og det er en veldig spennende bransje å befinne seg i akkurat nå. Men dersom vi skal forberede oss på det som kommer, så må vi forstå det som skjer i dag.

I denne sesjonen vil president i IHeartPodcasts, Will Pearson, ta deg gjennom bransjetrendene, hvor utviklingen går, og dele tankene sine rundt hva som fungerer og ikke fungerer i bransjen.

11:00 - 11:45 #SAL B

Hvem er du og hvem prater du til?

Hvem henvender du deg til når du lager radio og podkast og hva vet du om medievanene til de du ønsker å nå? Det er ofte store forskjeller på medievanene til en som vokste opp med papiravis, svart-hvitt TV og

Hvem henvender du deg til når du lager radio og podkast og hva vet du om medievanene til de du ønsker å nå? Det er ofte store forskjeller på medievanene til en som vokste opp med papiravis, svart-hvitt TV og radioen som et stort møbel i stuen sammenliknet med dagens unge som har "hele verden" tilgjengelig i sin egen lomme.

I denne sesjonen presenteres resultatene fra et tankevekkende eksperiment om generasjoner og mediebruk, og man ser nærmere på hvordan mediene kan tilnærme seg forskjellig publikum på ulike måter, for å stå sterkere i kampen om folks tid. Sesjonen er ved Marte Ingul som er konserndirektør for samfunns- og myndighetskontakt i Amedia.

11:00 - 11:45 #NRK-losjen, Ullevål Stadion

Workshop: Ta i bruk kunstig intelligens i egen jobbhverdag

Prompting er årets teknologiske nyord, og vi skal bruke en time på å få den kunstige intelligensen til å gi oss det vi ønsker oss. Denne timen gir en bredere forståelse for de kraftigste verktøyene som finnes i dag, og

Prompting er årets teknologiske nyord, og vi skal bruke en time på å få den kunstige intelligensen til å gi oss det vi ønsker oss. Denne timen gir en bredere forståelse for de kraftigste verktøyene som finnes i dag, og hvordan de kan tas i bruk i din egen jobbhverdag.

NB! Deltakere må skaffe seg en konto på OpenAI i forkant av workshopen, og må stille med egen datamaskin.

Workshopen er ved Henrik Brattli Vold som arbeider som fagmedarbeider på Institutt for journalistikk med kunstig intelligens som fagområde. Han har lang erfaring fra mediebransjen, blant annet fra NRK.

Her melder du deg på workshopen

NB! Du må ha gyldig billett til deltakelse på fagdag (fredag) for å kunne melde deg på Workshop.

Oppmøte: Registreringsdisk, Meet Ullevål

11:45 - 12:45 #Restaurant

Lunsj

Nyt en god lunsj, mens du mingler med kollegaer og nye kjente fra bransjen.

Nyt en god lunsj, mens du mingler med kollegaer og nye kjente fra bransjen.

12.45 - 13.15 #Sal A

Avhørt: Når podkasten blir en del av en drapsetterforskning

En uke etter at Jonas Aarseth Henriksen ble intervjuet i "Avhørt" ble han funnet drept. Hvilke vurderinger gjorde redaksjonen da de satt på upublisert materiale med et drapsoffer? Hvordan avgjorde de hva som skulle med i episodene? Og hvordan er

En uke etter at Jonas Aarseth Henriksen ble intervjuet i "Avhørt" ble han funnet drept. Hvilke vurderinger gjorde redaksjonen da de satt på upublisert materiale med et drapsoffer? Hvordan avgjorde de hva som skulle med i episodene? Og hvordan er det å produsere en podkast som plutselig blir en del av en drapsetterforskning?

Stein Morten Lier, Helge Moldver og Lars Christian Nygaardstrand fra "Avhørt" blir intervjuet av Gry Veiby, NRK.

12:45 - 13:15 #SAL B

Møt de nominerte i årets talenter

I denne sesjonen blir du bedre kjent med framtiden i norsk radio og podkast, de nominerte i kategorien, "Årets talent". Her får du høre hva talentene mener om norsk radio- og podkastbransje nå, hva de mener bransjen bør gjøre videre

I denne sesjonen blir du bedre kjent med framtiden i norsk radio og podkast, de nominerte i kategorien, "Årets talent".

Her får du høre hva talentene mener om norsk radio- og podkastbransje nå, hva de mener bransjen bør gjøre videre og hva som skal til for at du skal klare å kapre dem til din redaksjon.

I sesjonen møter du Sander Zakharia fra NRJ, Klara Hoff fra Radio Nova, Victoria Skau fra Radio Topp 40 og Julia Biernat fra NRK mP3.

Ordstyrer er fjorårets vinner av "årets talent", Miriam Alsvik fra Bauer Media

13:30 - 14:15 #SAL A

Møt hjernene bak suksessen

Produsentene for noen av Norges mest populære sendinger kommer til Radiodager for å dele sine erfaringer. Bak enhver podkastepisode og morgensending ligger det utallige arbeidstimer med forberedelser, planlegging, møter og telefoner. Tre produsenter tar oss med bak kulissene for å

Produsentene for noen av Norges mest populære sendinger kommer til Radiodager for å dele sine erfaringer. Bak enhver podkastepisode og morgensending ligger det utallige arbeidstimer med forberedelser, planlegging, møter og telefoner. Tre produsenter tar oss med bak kulissene for å snakke om hvordan de får programlederne til å skinne og nå målgruppene sine. Videre hvordan de jobber med gjestebooking og andre aktiviteter for å levere gull til lytterne uke etter uke.

Produsentene som deler av sine erfaringer er Jakob Hildrum (P4s Radiofrokost), Tiril Haga (MetroMorgen) og Markus Vangen (Berrum & Beyer snakker om greier, Lekekassa).

13:30 - 14:15 #SAL B

19 kreative lydideer fra hele verden

I radiopromo og radioreklame er det ofte den morsomme lyd-ideen som vekker oppmerksomhet. I denne sesjonen vil lydprofilsjef i NRK, Vidar Brennodden servere kreativ lyd fra hele verden. Kom og bli underholdt og inspirert! Brennodden har lang erfaring fra både

I radiopromo og radioreklame er det ofte den morsomme lyd-ideen som vekker oppmerksomhet. I denne sesjonen vil lydprofilsjef i NRK, Vidar Brennodden servere kreativ lyd fra hele verden. Kom og bli underholdt og inspirert!

Brennodden har lang erfaring fra både radio og lydproduksjonsbyrå, og har for sitt arbeid vunnet Prix Radio tre ganger for beste promo.

14:30 - 15:15 #SAL A

Kadafi Zaman: Få tilgang til utilgjengelige miljøer

Kadafi Zaman har en unik evne til å få tilgang til miljøer og personer som er utilgjengelig for de fleste. Han dekker saker om æresdrap, krigshendeleser, terrorisme og kriminalitet, og har blant annet utgitt seg for å være en flyktning

Kadafi Zaman har en unik evne til å få tilgang til miljøer og personer som er utilgjengelig for de fleste. Han dekker saker om æresdrap, krigshendeleser, terrorisme og kriminalitet, og har blant annet utgitt seg for å være en flyktning for å forsøke å avdekke hvordan menneskesmuglere opererer. Men interessen for denne type saker kommer med en pris - gjennom karrieren har Zaman blitt skjelt ut på direktesendt TV, truet, fengslet og torturert.

Hvordan jobber Zaman for å få tilgang til miljøer som kanskje ikke ønsker oppmerksomhet? Hvordan ivaretar han sin egen sikkerhet? Og hva har han lært gjennom alle disse årene, som han skulle ønske han visste tidligere?

Kadafi Zaman kommer til Radiodager for å dele erfaringer fra en lang karriere som nyhetsjournalist.

18.00 #Meet Ullevål

Prix Radio 2023

Prix Radio er en årlig prisutdeling og bransjefest for alle som jobber med radio og podkast i Norge. Norges offiselle lydpriser verdsetter de beste radio- og podkastproduksjonene i året som gikk. Kveldens programleder er Niklas Silseth Baarli. Dørene åpenr klokken

Prix Radio er en årlig prisutdeling og bransjefest for alle som jobber med radio og podkast i Norge. Norges offiselle lydpriser verdsetter de beste radio- og podkastproduksjonene i året som gikk. Kveldens programleder er Niklas Silseth Baarli. Dørene åpenr klokken 18.00 og det er pent antrekk

Se spesifisert program og praktisk informasjon her

Programkomiteen

Her er medlemmene av programkomiteen til fagkonferansen i 2023

Heidi Røneid

Programredaktør, Radiodager

Linda Holzerland

NRK

Liza Stokke

NRK

Thomas Venheim

Acast

Miriam Alsvik

Bauer Media

Morten Scott Janssen

P4-gruppen

Pål Lomeland

Norsk Lokalradioforbund

Fride Von Porat

Podimo

Ingrid Indseth

NRK

Vidar Brennodden

NRK