Niklas Baarli leder Prix Radio 2022
Bilder fra Radiodager 2021 i Oslo.
Niklas Baarli leder Prix Radio 2022

Niklas Silseth Baarli blir programleder for årets utgave av Prix Radio. Det er tredje året på rad at Baarli leder den tradisjonsrike bransjefesten for alle som jobber med lyd, radio og podkast i Norge  Prix Radio går av stabelen fredag 21. oktober fra klokken 19.00 på Meet Ullevaal Stadion.

– Vi er svært godt fornøyd med den jobben Niklas gjør som programleder for Prix Radio og det er også derfor han har fått fornyet tillit for tredje året på rad, sier daglig leder i Radiodager Morten Scott Janssen.

Baarli arbeider som programleder for morgensendingen på P5 Hits og som programleder for årets utgave av «Farmen» på TV2. Fra 2010 til 2017 var han ansatt i NRK, hvor han var programleder i NRK P3 og mP3. Baarli startet sin karriere som programleder i Radio Drammen i 2007, senere var han også innom Radio Grenland, Radio Ski, Radio Moss, Radio 1 og Radio Rock. I mai 2022 ledet han «Gullruten» på TV 2 som er en årlig prisutdeling for den norske TV-bransjen.

– Det er jo nesten ikke til å tro, men jeg har fått æren av å igjen lede Prix Radio-showet. Jeg kommer og jeg håper du kommer, og så skal vi jo dele ut priser til hele bransjen. Det kommer til å bli en festaften, sier Baarli.

Prix Radio er en årlig prisutdeling og bransjefest for alle som jobber med radio og podkast i Norge. Norges offiselle lydpriser verdsetter de beste radio- og podkastproduksjonene i året som gikk. Prix Radio blir utdelt som en avslutning på fagkonferansen, Radiodager. Det deles i dag ut priser i over 20 forskjellige kategorier. Prisutdelingen startet i 2003. Den gang ble det utdelt totalt ni priser. Oppdatert program og praktisk informasjon

Kjøp billetter til Radiodager og Prix Radio her.

Smakebiter fra Prix Radio 2021:

Pål er styreleder i Foreningen Radiodager

Partnere og sponsorer 2023

Bli sponsor for Lyddager og Prix Norge? Les mer her

Lyddager, tidligere kjent som Radiodager, er landets største fagkonferanse for lyd- podkast og radio. Under konferansen deles også Norges offisielle lydpriser ut, som belønner det beste fra norsk radio og podkast i over 25 ulike kategorier.

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Lyddager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS

0
    0
    Din ordre