Og de nominerte til Prix Radio 2022 er …
Bilde fra Prix Radio 2021
Og de nominerte til Prix Radio 2022 er …

Fredag 21. oktober kåres vinnerne av Norges offisielle lydpriser og etter et omfattende juryarbeid er nå finalistene til årets Prix Radio klare.

–  Veldig høyt nivå i årets konkurranse, så her er det bare å gratulere med nominasjoner til dyktige folk, sier Morten Scott Janssen, leder i hovedjuryen.

Prix Radio er norsk radio- og podkastbransjes Oscar-utdeling. Det deles i år ut priser i 23 ulike kategorier. I de aller fleste kategoriene er det fem bidrag som konkurrerer mot hverandre.

Finalebidragene skal nå vurderes av ulike deljuryer, bestående av representanter fra NRK, Norsk Lokalradioforbund, P4-gruppen og Bauer Media. Hvem som vinner offentliggjøres under Prix Radio-showet fredag 21. oktober.

Kandidater til publikumsprisen, årets lyddesign og årets promo offentliggjøres på et senere tidspunkt.

Her er full oversikt over årets nominerte

Ønsker du å delta på årets Radiodager? Det har vært et svært godt forhåndssalg til årets arrangement og det er kun et begrenset antall billetter igjen for salg. Fjorårets Radiodager ble tidlig utsolgt, så det er lurt å sikre seg billetter mens det fremdeles er ledige plasser. Vi gjør oppmerksom på at det ikke følger deltakelse med nominasjonene, slik at nominerte som skal delta på prisutdelingen, må kjøpe billetter på ordinært vis. Det er for øvrig flere ulike billettyper til salgs. Du kan eksempelvis velge full konferansepakke som inkluderer både fagdelen og Prix Radio, eller du kan kjøpe enkeltbilletter til ulike arrangementer.

Her kjøper du dine billetter

Pål er styreleder i Foreningen Radiodager

Partnere og sponsorer 2023

Bli sponsor for Lyddager og Prix Norge? Les mer her

Lyddager, tidligere kjent som Radiodager, er landets største fagkonferanse for lyd- podkast og radio. Under konferansen deles også Norges offisielle lydpriser ut, som belønner det beste fra norsk radio og podkast i over 25 ulike kategorier.

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Lyddager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS

0
    0
    Din ordre