Lær hvordan skape mangfold
Lær hvordan skape mangfold

Under Radiodays Europe tidligere i år holdt Sabrina Vitting-Seerup er fantastisk foredrag om hvordan skape mangfold på radio og i podkaster. Foredraget var så bra at hun nå har blitt hentet inn til Radiodager for å dele sin kunnskap her.

Under foredraget vil du lære mer om mangfold og representasjon, hvordan sørge for bedre mangfold og hvilke fallgruver du bør unngå. Etter foredraget er det en workshop, med oppgaver, hvor du vil lære enda mer om hvordan sørge for mangfold på best mulig måte.

Sesjonen er ved <b>Sabrina Vitting-Seerup</b> som arbeider med inkluderende kommunikasjon. Dette gjør hun teoretisk, som postdoktor ved Universitetet i København, og praktisk gjennom sitt eget foredragsselskap, Ren Snak. Foredraget og workshopen er på engelsk, med Vitting-Seerup forstå norsk, så alle deltakere kan snakke og stille spørsmål på norsk.

Heidi Røneid er prosjektmedarbeider i Radiodager

Partnere og sponsorer 2023

Bli sponsor for Lyddager og Prix Norge? Les mer her

Lyddager, tidligere kjent som Radiodager, er landets største fagkonferanse for lyd- podkast og radio. Under konferansen deles også Norges offisielle lydpriser ut, som belønner det beste fra norsk radio og podkast i over 25 ulike kategorier.

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Lyddager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS

0
    0
    Din ordre