Søk stipend for å delta på Lyddager
Radiodager 2019. Foto: Tor Erik Schrøder
Søk stipend for å delta på Lyddager

Nå kan du søke stipend for å delta på Lyddager. Norsk Journalistlag deler ut stipend til redaksjonelle medarbeidere og frilansere som publiserer i medier i Norge, og særlig til deg som ikke har fått konferansestipend fra NJ tidligere.

– Vi synes det er fantastisk at Norsk Journalistlag deler ut stipend for å delta på Lyddager. Det gjør at redaksjonelle medarbeidere og frilansere som kanskje ellers ikke kunne deltatt får muligheten til å bli med på to dager med kompetanseheving og mingling med kollegaer fra hele bransjen. Vi oppfordrer deg til å benytte deg av denne muligheten og søke om stipend, sier Heidi Røneid i Lyddager.

Du kan søke om inntil 6000 kroner, som kan brukes til konferanseavgift, overnatting og/eller reise. Fristen for å søke er 15. september. Les mer om stipendet og søk her.

Heidi Røneid er prosjektmedarbeider i Radiodager

Partnere og sponsorer 2024

Bli sponsor for Lyddager og Prix Norge? Les mer her

Lyddager, tidligere kjent som Radiodager, er landets største fagkonferanse for lyd- podkast og radio. Under konferansen deles også Norges offisielle lydpriser ut, som belønner det beste fra norsk radio og podkast i over 25 ulike kategorier.

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Lyddager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS

Venteliste Fyll inn etterspurt informasjon for å sette deg på venteliste
0
    0
    Din ordre