Velkommen til årets Lyddager og Prix Norge!
Lyddager 2024 torsdag på Ullevål Meet. Foto: Tor Erik Schrøder
Velkommen til årets Lyddager og Prix Norge!

Endelig kan vi ønske velkommen til årets Lyddager og Prix Norge!

Arrangementene, som ble etablert for over 20 år siden, har nå fått nye navn og en friskere innpakning. Som arrangører er vi stolte av å kunne tilby en spennende og variert opplevelse for hele lydbransjen, gjennom vårt omfattende fagprogram og utdelingen av de offisielle lydprisene. Dette er en unik anledning til å dele kunnskap, inspirere hverandre og feire de beste prestasjonene i bransjen.

Vi er sikre på at deltakerne vil finne mye interessant i fagprogrammet, som inkluderer panelsamtaler, praktiske workshops og inspirerende foredrag fordelt på flere spor over to dager. En variert og bransjerepresentativ programkomite har arbeidet siden januar for å identifisere de mest relevante og engasjerende foredragsholderne og sesjonene. Dette har resultert i et solid og variert faglig innhold som appellerer til alle i lydbransjen, uavhengig av rolle eller profesjon.

Årets prisutdeling omfatter 26 kategorier, som nylig har blitt revidert for å reflektere den dynamiske utviklingen i bransjen. De nominerte bidragene har gjennomgått tre juryrunder før vinnerne kåres fredag kveld. Aldri før har konkurransen vært så intens. Etter hvert som kvaliteten på lydproduksjonene fortsetter å øke, blir det både mer utfordrende å bli nominert og å vinne. Dette skyldes at det er mange dyktige aktører i bransjen som leverer eksepsjonelt arbeid. I en tid der konkurransen er så intens, blir en nominasjon i seg selv en betydelig prestasjon, og å vinne krever virkelig noe ekstraordinært.

Når vi samles fredag kveld for å feire lydbransjen med prisutdeling, skal vi hylle de beste av de beste – «crème de la crème!» Det er viktig å merke seg at det har vært jevnt i alle kategorier i år, med bare noen få poeng som skiller de nominerte. Vinnerne er i flere kategorier kåret med minimal margin. Så ta hver nominasjon som en seier, for i toppidrett er det ofte hundredeler som avgjør mellom gull og sølv.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til årets Lyddager og Prix Norge, og vi vil rette en stor takk til alle som har bidratt i programkomiteen, styret, hovedjuryen, finalejuryene, og til alle som bidrar i gjennomføringen av arrangementet. Tusen takk!

Med vennlig hilsen,

Styreleder Pål Lomeland, Heidi Røneid leder av programkomiteen og Morten Scott Janssen, daglig leder/juryleder

Heidi Røneid er prosjektmedarbeider i Radiodager

Partnere og sponsorer 2024

Bli sponsor for Lyddager og Prix Norge? Les mer her

Lyddager, tidligere kjent som Radiodager, er landets største fagkonferanse for lyd- podkast og radio. Under konferansen deles også Norges offisielle lydpriser ut, som belønner det beste fra norsk radio og podkast i over 25 ulike kategorier.

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Lyddager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS