De nominerte til Prix Norge er klare
Radiodager 2023. PrixRadio. Foto Tor Erik Schrøder
De nominerte til Prix Norge er klare

En rekke bidrag fra hele radio- og podkastbransjen har blitt lyttet til av både interne juryer og hovedjuryen i Prix Norge, og nå er de nominerte endelig klare!

– Nivået av det som sendes og publiseres er skyhøyt, og det å bli nominert til Prix Norge er en stor ære. Nå er det mange journalister og redaksjoner som kan være veldig stolte av seg selv, sier Morten Scott Janssen, leder i hovedjuryen for Prix Norge.

Det er fem nominerte i de fleste av de 26 kategoriene. Disse bidragene skal nå vurderes av en finalejury, før en vinner kåres på Prix Norge fredag 18. oktober. Se alle de nominerte her.

NB! Hvis du er en av de nominerte så husk at du må kjøpe billett til arrangementet på ordinært vis, det følger ingen deltakelse med nominasjonen. Prix Norge har vært utsolgt de siste fire årene så kjøp din billett tidlig for å være sikret plass. Billetten din kjøper du her.

Heidi Røneid er prosjektmedarbeider i Radiodager

Partnere og sponsorer 2024

Bli sponsor for Lyddager og Prix Norge? Les mer her

Lyddager, tidligere kjent som Radiodager, er landets største fagkonferanse for lyd- podkast og radio. Under konferansen deles også Norges offisielle lydpriser ut, som belønner det beste fra norsk radio og podkast i over 25 ulike kategorier.

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Lyddager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS

Venteliste Fyll inn etterspurt informasjon for å sette deg på venteliste
0
    0
    Din ordre