Billettsalget stenger om kort tid
Radiodager 2023. Foto Tor Erik Schrøder
Billettsalget stenger om kort tid

Har du ennå ikke skaffet deg billett til Lyddager 2024, må du være rask. Billettsalget avsluttes torsdag 9. oktober ved midnatt, og etter dette tidspunktet vil det ikke lenger være mulig å kjøpe billetter til arrangementet.

Årets Lyddager har opplevd rekordstor etterspørsel. Akkurat nå er det solgt 419 billetter til Prix Norge, og kun 5 billetter gjenstår før arrangementet er helt utsolgt. Disse billettene blir solgt via en venteliste, slik at eventuelle ledige plasser går til de prisnominerte. Når det gjelder fagprogrammet under Lyddager, er 94 prosent av kapasiteten allerede fylt opp, og det er kun noen få billetter igjen før også denne delen blir utsolgt. Planlegger du å delta på Lyddager, må du derfor være rask for å sikre deg en plass mens det fortsatt er noen tilgjengelige.

Det er enkelt å sette seg på venteliste for utsolgte billettyper. Gå til billettsiden, der «kjøp»-knappen er byttet ut med en knapp som sier «sett meg på venteliste» for de utsolgte billettene. Klikk på denne, fyll inn nødvendig informasjon, og send inn din forespørsel. Dersom det blir ledige billetter, vil disse bli tildelt de som står høyest på ventelisten. Prisnominerte vil bli prioritert i denne prosessen.

Hvis du har kjøpt billett, men ikke kan delta, kan du fritt overføre billetten til en annen person frem til syv dager før arrangementet starter. Endringer må meldes skriftlig til post@lyddager.no.

Lyddager, Norges største fagkonferanse for lyd, podkast og radio, finner sted torsdag 17. og fredag 18. oktober på Meet Ullevaal stadion. I år arrangeres konferansen for 21. gang, og det er stedet hvor hele den norske lydbransjen samles for faglig påfyll og inspirerende foredrag.

Pål er styreleder i Foreningen Radiodager

Partnere og sponsorer 2024

Bli sponsor for Lyddager og Prix Norge? Les mer her

Lyddager, tidligere kjent som Radiodager, er landets største fagkonferanse for lyd- podkast og radio. Under konferansen deles også Norges offisielle lydpriser ut, som belønner det beste fra norsk radio og podkast i over 25 ulike kategorier.

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Lyddager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS