Workshop: Kom i gang med kunstig intelligens (Fredag 20. oktober klokken 10:00)

Gratis

ChatGPT har vært med oss i snart et år, Google Bard har kommet, Facebook er på vei og nye tjenester dukker stadig opp. Men hvordan skal man navigere i jungelen av tjenester? Hva er kunstig intelligens, og hvordan kan man bruke teknologien til å forenkle sin egen jobbhverdag på en trygg måte?

Denne workshopen gir deg en innføring i AI-landskapet, hvilke tjenester og verktøy som gjelder nå, og hvordan den nærmeste framtida ser ut. Vi går gjennom etikken knyttet til utviklingen og bruken av AI, retningslinjene norske medieorganisasjoner jobber etter, og fallgruvene, frykten og utfordringene som finnes der ute.

Kursleder er Henrik Brattli Vold som arbeider som fagmedarbeider på Institutt for journalistikk med kunstig intelligens som fagområde. Han har lang erfaring fra mediebransjen, blant annet fra NRK.

NB! Du må ha gyldig billett til deltakelse på fagdag (fredag) for å kunne melde deg på Workshop.

Antall plasser: 12
Tidspunkt: Fredag 20. oktober klokken 10.00 – 10.45
Sted: Vinduslosje, Ullevål Stadion
Oppmøte: Registreringsdisk, Meet Ullevål

Billettsalget er stengt

Partnere og sponsorer 2023

Bli sponsor for Lyddager og Prix Norge? Les mer her

Lyddager, tidligere kjent som Radiodager, er landets største fagkonferanse for lyd- podkast og radio. Under konferansen deles også Norges offisielle lydpriser ut, som belønner det beste fra norsk radio og podkast i over 25 ulike kategorier.

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Lyddager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS

0
    0
    Din ordre