Radiomedarbeiderens framtid
Radiomedarbeiderens framtid

I årets radiolederdebatt er det deg som radiomedarbeider som er hovedfokus. Hva slags framtid mener lederne at du kan forvente deg? Hva tenker de om at sentrale personer har sluttet i mediehusene og starter for seg selv? Hvor tror de radioen er om ti år? Og hva mener de at vi bør fokusere på framover?

Dette og mer kommer til å bli temaet når Aslak S. Skretting, styreleder i Norsk Lokalradioforbund, Lasse Kokvik, administrerende direktør i Bauer Media, Kenneth Andresen, Radiosjef i P4-gruppen og Jon Branæs, kanalsjef i NRK møtes på Radiodager 2018.

Debattledere: Sigrid Sollund og Niklas Baarli
 

Heidi Røneid er prosjektmedarbeider i Radiodager

Partnere og sponsorer 2023

Bli sponsor for Lyddager og Prix Norge? Les mer her

Lyddager, tidligere kjent som Radiodager, er landets største fagkonferanse for lyd- podkast og radio. Under konferansen deles også Norges offisielle lydpriser ut, som belønner det beste fra norsk radio og podkast i over 25 ulike kategorier.

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Lyddager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS

0
    0
    Din ordre