Workshop: Lag de beste Instagram-historiene
Workshop: Lag de beste Instagram-historiene

Alle disse duppedingsene man kunne trykke på, ikke visste jeg at det var Instagram Stories!

Bli med på en vaskeekte workshop med Elise Øygaren, NRK og lær hvordan du i «felten» kan lage de beste Instagram-historiene. Vi ser på mulighetene appen tilbyr, «hemmelige» triks og hvordan du bør begynne og avslutte en fortelling. Vær forberedt på at du må lage en «story» på din private Instagram-konto.

Elise har de siste tre årene jobbet fulltid med sosiale medier på den sentrale some-desken i NRK. Der drifter hun hovedkontoene på Instagram, Facebook og Twitter, analyserer og lager innhold og holder kurs for resten av NRK.

Påmeldingen åpner mandag 28. august kl.09.00

Påmelding gjør du her

 

Pål er styreleder i Foreningen Radiodager

Partnere og sponsorer 2023

Bli sponsor for Lyddager og Prix Norge? Les mer her

Lyddager, tidligere kjent som Radiodager, er landets største fagkonferanse for lyd- podkast og radio. Under konferansen deles også Norges offisielle lydpriser ut, som belønner det beste fra norsk radio og podkast i over 25 ulike kategorier.

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Lyddager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS

0
    0
    Din ordre