Bruk sosiale medier godt og riktig
Bruk sosiale medier godt og riktig

Mulighetene til å nå publikum har aldri vært bedre, men hvordan? Hvilket publikum vil man treffe og hvor i alle dager er de?

Sosiale medier er i konstant endring, bruken endres og algoritmene likeså – så hva skal man velge? Pernille Scheele fra NRK går igjennom taktisk bruk av Facebooks muligheter med sider og grupper –, og hvordan man skal tenke på Instagram med galleri, story og IGTV. Er Snapchat noe man bør satse på? Hvordan lærer vi av publikums engasjement, hva MÅ man gjøre, og hva bør man la være.
 

Pål er styreleder i Foreningen Radiodager

Partnere og sponsorer 2023

Bli sponsor for Lyddager og Prix Norge? Les mer her

Lyddager, tidligere kjent som Radiodager, er landets største fagkonferanse for lyd- podkast og radio. Under konferansen deles også Norges offisielle lydpriser ut, som belønner det beste fra norsk radio og podkast i over 25 ulike kategorier.

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Lyddager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS

0
    0
    Din ordre