Hvordan podkast har revolusjonert lydmediet
Hvordan podkast har revolusjonert lydmediet

Podcastens inntog har preget både lyttervaner og formspråket til lydmediet. Vi har fått nye fortellerformer og fortellerstemmer, vi har fått nyvunnen interesse for dokumentarserier og langformater, et revitalisert rom for fordypning, et ny lytterskare for fiksjon, nisjeprogram og humorpodder med dedikerte fanbaser.

Panel med Kari Hesthamar, Nina Stensrud Martin som sammen med flere tar for seg de nye mulighetene podcasten gir, hvordan man kan utnytte det på best mulig måte, hva som kjennetegner podcast-lytteren og hvordan det har endret og vil prege lydmediet framover.

Pål er styreleder i Foreningen Radiodager

Partnere og sponsorer 2023

Bli sponsor for Lyddager og Prix Norge? Les mer her

Lyddager, tidligere kjent som Radiodager, er landets største fagkonferanse for lyd- podkast og radio. Under konferansen deles også Norges offisielle lydpriser ut, som belønner det beste fra norsk radio og podkast i over 25 ulike kategorier.

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Lyddager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS

0
    0
    Din ordre