Kristopher Schau – Hvordan intervjue fåmælte musikere, kjendiser og tørre forskere
Kristopher Schau – Hvordan intervjue fåmælte musikere, kjendiser og tørre forskere

Kristopher Schau begynte med radio da han var student og begynte med Karate i NRK P3 i 1998. Siden har han vært med i XL , Verdensherredømme og Et Norge i Krig.

Intervjuteknikk er kanskje ikke det folk forbinder mest med han, men han har intervjuet kjente folk i podcasten Alt du sier er feil, Espen, fåmælte musikere i Kvegpels på Radio Nova og forskere med smalt fokus i podcasten Rekommandert – det gir deg jo en del erfaring. I tillegg har han blitt intervjuet mye selv – der lærer man fort hvordan man ikke vil det skal være.  Fellesnevneren for disse intervjuene  er engasjement, genuin nysgjerrighet og overraskende og kreative spørsmål. I denne sesjonen byr han på sine arbeidsmetoder og radiotanker.

Programleder: Siri Kristiansen  er programleder i Siri & de gode hjelperne på Radio 1. Hun har tidligere jobbet i NRK P3 programmene P3morgen og Lørdagsrådet og i NRK P13 hadde hun Plenum med Thomas Aune og Aleksander Schau og Befolkningen med Steinar Sagen. Sammen med Kristopher Schau og Egon Holstad lagde hun NRK P3 programmet Verdensherredømme.

Pål er styreleder i Foreningen Radiodager

Partnere og sponsorer 2023

Bli sponsor for Lyddager og Prix Norge? Les mer her

Lyddager, tidligere kjent som Radiodager, er landets største fagkonferanse for lyd- podkast og radio. Under konferansen deles også Norges offisielle lydpriser ut, som belønner det beste fra norsk radio og podkast i over 25 ulike kategorier.

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Lyddager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS

0
    0
    Din ordre