Radiodager i nye lokaler
Radiodager i nye lokaler

I år flytter alle Radiodagers sesjoner til nye lokaler, også Prix Radio-festen. Få med deg denne praktiske informasjonen så du er sikker på å være på rett sted til rett tid.

Torsdag fra kl. 12.00 er vi på plass i radioens historiske Store Studio på Marienlyst hos NRK. Her er det mye historie i veggene og Radiodager har vært arrangert her flere ganger tidligere. For å komme deg til Store Studio kan du ta T-bane til Majorstua stasjon og spasere derfra, eller ta buss 20, 25 eller 28 til Marienlyst.

Fredag morgen flytter vi til Colosseum og Kinoteket ved hovedinngang til Norges Fotballforbund på Ullevaal stadion. Dette ligger på siden mot T-banen og enkleste transport er nettopp T-banen til Ullevål stadion. Gå til høyre langs T-banesporet og du finner hovedinngangen til Norges Fotballforbund. Begge møtelokalene på fredag er her.

Veibeskrivelse:
Ullevål stadion
Møterom Colosseum
Møterom Kinoteket

Servering:
Torsdag:
Det er ingen servering under torsdagens program, så husk å spise lunsj før du kommer.

Fredag:
På fredag spiser vi lunsj sammen i restauranten på Meet, fra klokken 12.00. Dette er samme sted som vi har spist lunsj tidligere år

Prix Radio
Prix radio showet på fredag kveld har også nye lokaler og ny form. Denne gangen er det Meet med inngang fra handlegaten mot ring 3 på Ullevaal stadion, i 3. etasje.

Prisutdelingen vil i år skje samlet, dvs. at alle prisene deles ut fortløpende fra kl.19 i M4 og M5 på Meet/Ullevaal stadio og deretter er det middag/tapas-servering fra ca. kl.20.45. Lokalet åpner 18.30 og det er bar på området, så du kan kjøpe drikke. Men det er altså ikke matservering før ca. kl.20.45. Husk derfor å spise middag før du kommer. Prix Radio-festen varer til klokken 02.00.

Hotell
Hotellrom kan bestilles hos Thon Hotel Ullevål Stadion. Oppgi koden «Radiodager» for å få en rabatt.

Heidi Røneid er prosjektmedarbeider i Radiodager

Partnere og sponsorer 2023

Bli sponsor for Lyddager og Prix Norge? Les mer her

Lyddager, tidligere kjent som Radiodager, er landets største fagkonferanse for lyd- podkast og radio. Under konferansen deles også Norges offisielle lydpriser ut, som belønner det beste fra norsk radio og podkast i over 25 ulike kategorier.

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Lyddager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS

0
    0
    Din ordre