What is radio today – what`s hot, what`s not?
What is radio today – what`s hot, what`s not?

Den engelske radiofuturologen James Cridland gir en oversikt over radiotrender i ulike deler av verden, både i kommersiell radio og lisensfinansiert radio.

Hva slags innhold er» trendy»? Alle synes å lage podcast i disse dager. Hva slags podcast trender, og hvem lager dem? Og hva med de tradisjonelle kommersielle radioprogrammene? Er de fortsatt populære? Har de endret seg de siste årene? Hvor viktig er sosiale medier for å koble til publikum?

Hvor viktig er det å gjøre store arrangementer for radioprogrammer og radiostasjoner. Hvordan påvirker Spotify, Pandora og Apple musikk vår måte å lytte til radio på? Og hvordan ser fremtiden for radio og lyd ut når smarthøyttalere blir enheten vi bruker til å finne nyheter, musikk og radioprogrammet vårt?
 

Pål er styreleder i Foreningen Radiodager

Partnere og sponsorer 2023

Bli sponsor for Lyddager og Prix Norge? Les mer her

Lyddager, tidligere kjent som Radiodager, er landets største fagkonferanse for lyd- podkast og radio. Under konferansen deles også Norges offisielle lydpriser ut, som belønner det beste fra norsk radio og podkast i over 25 ulike kategorier.

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Lyddager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS

0
    0
    Din ordre