Neste år får Norge en av verdens mest omfattende målinger av audio
Neste år får Norge en av verdens mest omfattende målinger av audio

Nielsen Media Research er tildelt kontrakten for levering av de offisielle lyttertallene for audio fra 1.januar 2019. Med utgangspunkt i kanalenes felles visjon om en mest mulig fremtidsrettet måling, vil all radiolytting fanges opp, fra live til tidsforskjøvet, både kringkastet, digitalt og podkast – uavhengig av hvor eller hvordan lyttingen skjer.

Norge får med dette en av verdens mest omfattende målinger av audio. Alberto Dal Sasso (bildet) vil fortelle om Nielsen, og selskapets erfaring med måling av audio i andre markeder. Han vil snakke om Nielsens metodiske tilnærming, og selvfølgelig om den nye målingens som lanseres i Norge om få måneder.

Pål er styreleder i Foreningen Radiodager

Partnere og sponsorer 2023

Bli sponsor for Lyddager og Prix Norge? Les mer her

Lyddager, tidligere kjent som Radiodager, er landets største fagkonferanse for lyd- podkast og radio. Under konferansen deles også Norges offisielle lydpriser ut, som belønner det beste fra norsk radio og podkast i over 25 ulike kategorier.

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Lyddager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS

0
    0
    Din ordre