Stem på Årets radionavn
Stem på Årets radionavn

Nå er avstemmingen åpnet og du kan stemme på den du mener bør vinne Prix Radios publikums pris her.

De nominerte er:

Jill Bottolfsen, Radio Metro
Med et brennende ønske om å gjør dagen din litt bedre går Jill i studio for å sette farge på din hverdag. Hun har lang erfaring med radio og elsker å mimre med gode låter.

P4s Radiofrokost
P4s Radiofrokost med Bjørn Faarlund, Marte Kaasa Arntsen og Øystein Røe Larsen vekker deg hverdager fra kl. 06-10. Start dagen med en deilig blanding av underholdende intervjuer, lytterkontakt, live-rapporter, varme og godt humør. Tonen til programlederne er ekte, opplyst og med et glimt i øyet. Publikum stiller klokka etter faste poster som Fem kjappe, Fem På og Jackpot. Med smittende entusiasme engasjerer, leker, oppdaterer og underholder teamet lytterne, enten det er ski-VM, stortingsvalg eller bare en helt ordinær tirsdag.

P3morgen
P3morgen er Ronny, Silje og Markus som står opp og starter dagen med deg hver dag fra kl.6 til 10 på NRK P3. P3morgen utfordrer og underholder, med kjente gjester, den beste nye musikken, aktualiteter og historier fra livet sjøl.

Nitimen
Nitimen er en herlig miks av humor, underholdningsnyheter og gode og kjente gjester. Programmet er NRK P1s udiskutable flaggskip, og ledes på hverdager av Marte Stokstad, Kristine Riis og Knut Folkestad. Karen Marie Berg og Claus Wiese er programledere i helgene. Utegående reporter Øyvind Bækkevold treffer daglig «mannen i gata», og gir lytterne intervjuer med snert og godt humør.

Morgenklubben
Morgenklubben med Loven & Co vekker deg med frisk morgenradio og variert musikk hver dag fra klokken 05:59, mandag til fredag. Øyvind Loven, Geir Schau, Annette Walther Numme, Thea Hope og Helene Husvik sørger for at dagen din starter på best mulig måte.

Heidi Røneid er prosjektmedarbeider i Radiodager

Partnere og sponsorer 2023

Bli sponsor for Lyddager og Prix Norge? Les mer her

Lyddager, tidligere kjent som Radiodager, er landets største fagkonferanse for lyd- podkast og radio. Under konferansen deles også Norges offisielle lydpriser ut, som belønner det beste fra norsk radio og podkast i over 25 ulike kategorier.

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Lyddager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS

0
    0
    Din ordre