Skap bedre ideer
Radio Days Lausanne Switzerland Picture Conor McCabe Photography
Skap bedre ideer

Ifølge Wade Kingsley fungerer tradisjonell brainstorming dårlig til å skape nye ideer. Likevel bruker vi ofte teknikken fordi vi ikke har andre alternativer. Nå kommer han til Radiodager for å lære deg en teknikk som fungerer.

– Jeg var på foredrag med Wade Kingsley på Radiodays Europe og ble imponert over teknikken hans. Du følger en prosess og ser ikke hvor du er på vei før du plutselig sitter med en knallgod idé når sesjonen er ferdig, som du ikke engang visste du hadde i deg ved sesjonens start, sier Heidi Røneid i Radiodagers programgruppe.

Kingsley jobbet 20 år i radiobransjen før han startet for seg selv. Nå reiser han verden over for å lære ulike mediebedrifter bli mer kreative.

– Foredraget med Kingsley er egentlig en stor workshop hvor man deltar aktivt og utvikler sin egen idé. Han er så sikker på teknikken at han garanterer at alle som deltar forlater sesjonen med en idé de kan ta tilbake til programmet eller kanalen, sier Røneid.

Tidspunkt: fredag 20. september 12.30-14.15 (pause mellom 13.15 og 13.30) NB! Sesjonen er 90 minutter lang så du må delta fra start 12.30.

Heidi Røneid er prosjektmedarbeider i Radiodager

Partnere og sponsorer 2023

Bli sponsor for Lyddager og Prix Norge? Les mer her

Lyddager, tidligere kjent som Radiodager, er landets største fagkonferanse for lyd- podkast og radio. Under konferansen deles også Norges offisielle lydpriser ut, som belønner det beste fra norsk radio og podkast i over 25 ulike kategorier.

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Lyddager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS

0
    0
    Din ordre