Third Ear kommer til Radiodager!
Third Ear kommer til Radiodager!

Den danske podkasten Third Air kommer til Radiodager for å fortelle hvordan du kan skape et univers av ditt produkt.

Third Ear er en liten, uavhengig podkastprodusent, som forteller historier fra virkeligheten. De er spesielt gode på innovative ideer, som har gitt dem et enormt publikum, også utenfor landegrensene. Et eksempel er da de laget en ekte skattejakt for lytterne, med hint gjennom podkasten til hvor skatten lå nedgravd. En lytter fant til slutt skatten og fikk premien. De har også samarbeidet med det danske filminstituttet, som resulterte i produksjon på flere plattformer som blandet animasjonsfilm, liveopptredener, interaksjon fra publikum og god gammeldags historiefortelling – til stor suksess!

Nå kommer Tim Hinman og Krister Moltsen fra Third Ear til Radiodager for å fortelle motivasjonen bak prosjektene, hvordan de jobber, hvorfor de jobber som de gjør og, kanskje viktigst av alt, hvorfor dette er så populært blant et så stort publikum.

Dersom du vil se Third Ear kan du kjøpe billett allerede nå, og spare 500 kroner: https://lyddager.no/paamelding-til-radiodager/

Heidi Røneid er prosjektmedarbeider i Radiodager

Partnere og sponsorer 2023

Bli sponsor for Lyddager og Prix Norge? Les mer her

Lyddager, tidligere kjent som Radiodager, er landets største fagkonferanse for lyd- podkast og radio. Under konferansen deles også Norges offisielle lydpriser ut, som belønner det beste fra norsk radio og podkast i over 25 ulike kategorier.

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Lyddager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS

0
    0
    Din ordre