Programmet er klart!
Programmet er klart!

Vil du utvikle din egen programidé, høre hvordan Totally Football Show jobber med talent og merkevarebygging, lære hvordan du stopper lytteren fra å bytte kanal fra radioguru Tracy Johnson eller høre hvordan VG og den kanadiske rikskringkastingen har jobbet med det som kommer til å bli høstens store snakkis – Hunting Warhead? Da bør du komme på årets Radiodager.

Allerede nå kan du planlegge hva du vil se når, hele programmet er nå sluppet, du kan se det her.

Husk også å bestille billett før 20. august, da sparer du 500 kroner. Billett bestiller du her.

Heidi Røneid er prosjektmedarbeider i Radiodager

Partnere og sponsorer 2023

Bli sponsor for Lyddager og Prix Norge? Les mer her

Lyddager, tidligere kjent som Radiodager, er landets største fagkonferanse for lyd- podkast og radio. Under konferansen deles også Norges offisielle lydpriser ut, som belønner det beste fra norsk radio og podkast i over 25 ulike kategorier.

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Lyddager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS

0
    0
    Din ordre