Søk stipend fra NJ for å delta på Radiodager
Søk stipend fra NJ for å delta på Radiodager

Er du redaksjonell medarbeider og vil delta på Radiodager? Da kan du søke om stipend fra NJ. NJ deler ut flere stipend på inntil 5000 kroner og stipendet kan brukes til å dekke deltakeravgift, reise og overnatting. Søknadsfristen er 2. september.

Les mer og søk her.

Heidi Røneid er prosjektmedarbeider i Radiodager

Partnere og sponsorer 2023

Bli sponsor for Lyddager og Prix Norge? Les mer her

Lyddager, tidligere kjent som Radiodager, er landets største fagkonferanse for lyd- podkast og radio. Under konferansen deles også Norges offisielle lydpriser ut, som belønner det beste fra norsk radio og podkast i over 25 ulike kategorier.

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Lyddager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS

0
    0
    Din ordre