5 på Prix Radio
PrixRadio utdelingen under Radiodager 2019. Foto: Tor Erik Schrøder
5 på Prix Radio

Vi spurte Ronny Brede Aase, Cecilie Ramona Kåss Furuseth, Andreas Reitan, Hilde Nilsson Ridola og Øystein Røe Larsen hva de syntes om Radiodager, og hva som er deres egne radiofavoritter.

 

Øystein Røe Larsen, programleder i P4s Radiofrokost og vinner av Årets programleder(e) og Årets reportasje

Hvordan synes du Radiodager har vært?
Prima ultimatum! Selv meldte jeg meg bare på Prix Radio ettersom jeg har hatt sendinger på dagtid, men i kveld har jeg virkelig kost meg!

Hva er ditt favoritt radioprogram?
Det må være Popquiz på Radio Vinyl med Finn Bjelke. Herlig at han har funnet seg en ny kanal.

Er det noen du har lyst å trekke frem som ikke vant en pris i kveld?
1FM Molde. De stakkarne leverer jo fantastisk radio uten å få betalt! Det er synd.

Hva er det morsomste på din egen radiokanal?
Det morsomste på min kanal er kanskje de luringene i P4s Radiofrokost 😉 De får meg til å le hver morgen.

 

Hilde Nilsson Ridola, programleder i NRK Østlandssendingen

Hvordan synes du Radiodager har vært?
Bare vært på festen, mye bedre enn i fjor!

Hva er ditt favoritt radioprogram?
Åh, det er vanskelig! Kan jeg si en podkast? Heia Fotball.

Er det noen du har lyst å trekke frem som ikke vant en pris i kveld?
Hele historien, podkastuniverset og radiodokumentaren til NRK. Elsker dem!

Hva er det morsomste på din egen radiokanal?
Folka!

 

Andreas Reitan, ansvarlig redaktør i Nea Radio og vinner av Årets hederspris 2019

Hvordan synes du Radiodager har vært?
Det har vært bra, men kostnaden er for høy, så de færreste lokalradioene har råd til å være her.

Hva er ditt favoritt radioprogram?
Trønderfrokost på Nea Radio.

Er det noen du har lyst å trekke frem som ikke vant en pris i kveld?
Per Magne Moan i Nea Radio.

Hva er det morsomste på din egen radiokanal?
Det er også Trønderfrokost!

 

Cecilie Ramona Kåss Furuseth, programleder i The Kåss Furuseths

Hvordan synes du Radiodager har vært?
Jeg har bare vært på festen, men synes det har vært veldig hyggelig!

Hva er ditt favoritt radioprogram?
P3morgen.

Er det noen du har lyst å trekke frem som ikke vant en pris i kveld?
Ja, da vil jeg trekke fram Grete Strøm med bunadsreportasjen i Ekko. Den var meget god, og jeg skulle ønske hun vant.

Hva er det morsomste på din egen radiokanal?
Karakter!

 

Ronny Brede Aase, programleder i P3morgen og vinner av Årets morgenflate og Årets radionavn

Hvordan synes du Radiodager har vært?
Jeg synes det har vært veldig, veldig gøy. Jeg har bare vært på Prix Radio, dessverre, jeg har ikke hatt tid til resten. Sånn er det av og til, men jeg synes i hvert fall det er veldig gøy med Prix Radio! Deilig tapas, god stemning, og det er jo veldig gøy å møte folk fra hele bransjen, så det er veldig stas.

Hva er ditt favoritt radioprogram?
Jeg synes jo at Radioresepsjonen er fantastisk, også elsker jeg Lørdagsrådet. Akkurat den sesongen her synes jeg at Radioresepsjonen er i ekstrem toppform, så denne høsten må jeg velge Radioresepsjonen.

Er det noen du har lyst å trekke frem som ikke vant en pris i kveld?
Det var jo mange som vant, og veldig mange gode vinnere. Det var for eksempel veldig gøy at Torkil fra Radio Rock vant. Det likte jeg kjempegodt. Jeg synes også det var veldig stas at NRK Troms fikk en pris, og synes kanskje enda flere av NRKs distriktskontor hadde fortjent priser fordi de jobber så utrolig hardt hver dag med å lage bra radio for nærmiljøet, så det hadde vært veldig gøy.

Hva er det morsomste på din egen radiokanal?
Jeg synes at programmet etter oss, Norske tilstander, er veldig gøy, og at det har begynt å sette seg skikkelig som radioprogram. Det er veldig gøy å høre på det, og jeg synes det er spennende hver gang!

Alle foto: Tor Erik Schrøder.

Pål er styreleder i Foreningen Radiodager

Partnere og sponsorer 2023

Bli sponsor for Lyddager og Prix Norge? Les mer her

Lyddager, tidligere kjent som Radiodager, er landets største fagkonferanse for lyd- podkast og radio. Under konferansen deles også Norges offisielle lydpriser ut, som belønner det beste fra norsk radio og podkast i over 25 ulike kategorier.

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Lyddager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS

0
    0
    Din ordre