Mye spennende på årets program!
Radiodager 2019. Foto: Tor Erik Schrøder
Mye spennende på årets program!

Programmet til årets Radiodager byr på inspirerende foredrag for hele lydbransjen.

– Vi starter konferansen med å bli oppdatert på lyttertall, før lederne møtes i den store lederdebatten. I år er Norsk podkastforening representert i lederdebatten for første gang. Vi ser fram til å høre hvor lederne mener radio- og podkastbransjen er på vei og hva de skal gjøre for å holde på eller tiltrekke seg talentene nå som flere konkurrerer om dyktige medarbeidere sier Heidi Røneid, leder i programkomiteen.

I år kommer flere store podkastnavn til konferansen, som Oppdatert, som vant årets podkast under Prix Radio 2020, Song Exploder, verdens største musikkpodkast, og Forgotten: The women of Juárez.

– Dette er alle podkaster som har lykkes å nå ut til et stort publikum. De vil dele gode tips til hvordan lykkes, som vi kan ta med tilbake til redaksjonene uavhengig om vi jobber med radio eller podkast, sier Røneid.

På programmet står også foredrag om historiefortelling, lyddesign, godt språk, mangfold, pitching og mye mer. Se hele programmet her. 

Pål er styreleder i Foreningen Radiodager

Partnere og sponsorer 2023

Bli sponsor for Lyddager og Prix Norge? Les mer her

Lyddager, tidligere kjent som Radiodager, er landets største fagkonferanse for lyd- podkast og radio. Under konferansen deles også Norges offisielle lydpriser ut, som belønner det beste fra norsk radio og podkast i over 25 ulike kategorier.

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Lyddager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS

0
    0
    Din ordre