Og de nominerte til Prix Radio 2021 er…
Og de nominerte til Prix Radio 2021 er…

Fredag 29. oktober kåres vinnerne av Norges offisielle lydpriser og etter et omfattende juryarbeid er nå finalistene til årets Prix Radio klare.

– Det har vært et skyhøyt nivå blant de innsendte bidragene i år, og det produseres utrolig mye bra lyd rundt i de ulike radio- og podkastmiljøene. Bare å bli nominert, er en heder i seg selv, i så sterk kvalitetsmessig konkurranse som vi har hatt i år, sier Morten Scott Janssen, leder i hovedjuryen.

Prix Radio er norsk radio- og podkastbransjes Oscar-utdeling. Det deles i år ut priser i 23 ulike kategorier. I de aller fleste kategoriene er det fem bidrag som konkurrerer mot hverandre.

Finalbidragene skal nå vurderes av ulike deljuryer, bestående av representanter fra NRK, Norsk Lokalradioforbund, P4-gruppen, Bauer Media og Norsk Podkastforening. Hvem som vinner offentliggjøres under Prix Radio-showet fredag 30. oktober.

Kandidater til publikumsprisen offentliggjøres på et senere tidspunkt.

Her finner du oversikten over alle nominerte

Ønsker du å delta på årets Radiodager? Det er flere ulike billettyper til salgs. Du kan eksempelvis velge full konferansepakke som inkluderer både fagdelen og Prix Radio, eller du kan kjøpe enkeltbilletter til ulike arrangementer.

– Felles for alle billettene er at det lønner seg å kjøpe den før 1. oktober. Da får du «early bird»-pris og sparer 500 kroner per billett, sier Janssen.

Her kjøper du billetter til arrangementet

Pål er styreleder i Foreningen Radiodager

Partnere og sponsorer 2023

Bli sponsor for Lyddager og Prix Norge? Les mer her

Lyddager, tidligere kjent som Radiodager, er landets største fagkonferanse for lyd- podkast og radio. Under konferansen deles også Norges offisielle lydpriser ut, som belønner det beste fra norsk radio og podkast i over 25 ulike kategorier.

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Lyddager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS

0
    0
    Din ordre