Oppdatert deler suksessoppskriften
Oppdatert deler suksessoppskriften

På Radiodager kan du høre hvordan Oppdatert-redaksjonen jobber.

Oppdatert vant den gjeve prisen «årets podkast» under Prix Radio i fjor.

– Oppdatert forklarer ulike, og ofte vanskelige, problemstillinger på en lettfattelig og spennende måte. Episodene er gjennomarbeidet, med meget god dramaturgi og lydlegging. Det er imponerende at redaksjonen produserer flere episoder i uka, med én programleder, og at hver eneste episode likevel holder så høy kvalitet, sier Heidi Røneid, programdirektør i Radiodager.

Nå kommer programleder Ragna Nordenborg til Radiodager dele suksessoppskriften og fortelle hvordan redaksjonen jobber.

– Vi er nysgjerrige på hvordan en forholdsvis liten redaksjon klarer å produsere flere episoder i uka av så høy kvalitet, hvordan de utnytter ressursene for å lære mest mulig om neste tema og hvordan de redigerer og lydlegger for å få episoden publisert raskt nok. Alt i alt ser vi fram til å få gode tips til hvordan de har skapt en suksess, sier Røneid.

Foredraget «Suksessoppskriften bak Oppdatert» hører du på Radiodager, som arrangeres fysisk i Oslo, og digitalt, torsdag 28. og 29. oktober.

Kjøp billett til Radiodager 2021 her.

Pål er styreleder i Foreningen Radiodager

Partnere og sponsorer 2023

Bli sponsor for Lyddager og Prix Norge? Les mer her

Lyddager, tidligere kjent som Radiodager, er landets største fagkonferanse for lyd- podkast og radio. Under konferansen deles også Norges offisielle lydpriser ut, som belønner det beste fra norsk radio og podkast i over 25 ulike kategorier.

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Lyddager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS

0
    0
    Din ordre