Niklas Baarli leder årets utgave av Prix Radio
Niklas Baarli leder årets utgave av Prix Radio

Det er nå klart at Niklas Baarli blir programleder for årets utgave av Prix Radio. Han ledet også prisutdelingen i fjor, da arrangementet ble avviklet som heldigital utgave. Prix Radio går av stabelen fredag 29. oktober fra klokken 19.00 på Quality Hotel, Hasle Linie.

– Niklas gjorde en strålende jobb og loset oss trygt gjennom den digitale utdelingen i fjor og det blir veldig gøy å se han på scenen foran hele bransjen, sier daglig leder i Radiodager Morten Scott Janssen.

Baarli arbeider som programleder for morgensendingen på Radio Rock og «God kveld Norge» på TV2. Fra 2010 til 2017 var han ansatt i NRK, hvor han var programleder i NRK P3 og mP3. Baarli startet sin karriere som programleder i Radio Drammen i 2007, senere var han også innom Radio Grenland, Radio Ski, Radio Moss og Radio 1.

Prix Radio er en årlig prisutdeling og bransjefest for alle som jobber med radio og podkast i Norge. Norges offiselle lydpriser verdsetter de beste radio- og podkastproduksjonene i året som gikk.

Prix Radio blir utdelt som en avslutning på fagkonferansen, Radiodager. Det deles i dag ut priser i over 20 forskjellige kategorier. Prisutdelingen startet i 2003. Den gang ble det utdelt totalt ni priser. Den aller første hedersprisen dette året ble tildelt Lars Roar Langslet.

Kjøp billetter til Radiodager og Prix Radio her.

Pål er styreleder i Foreningen Radiodager

Partnere og sponsorer 2023

Bli sponsor for Lyddager og Prix Norge? Les mer her

Lyddager, tidligere kjent som Radiodager, er landets største fagkonferanse for lyd- podkast og radio. Under konferansen deles også Norges offisielle lydpriser ut, som belønner det beste fra norsk radio og podkast i over 25 ulike kategorier.

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Lyddager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS

0
    0
    Din ordre