Viktig informasjon til årets deltakere – OPPDATERT!
Radiodager 2019. Foto: Tor Erik Schrøder
Viktig informasjon til årets deltakere – OPPDATERT!

Her følger oppdatert konferanseinformasjon til deg som er deltaker på Radiodagers fagkonferanse eller Prix Radio.

Smitteverntiltak
Foreningen Radiodager har rådført seg med lokale helsemyndigheter og kommet frem til at vi likevel ikke vil kreve fremvisning av grønt koronapass eller negativ koronatest ved innsjekk til fagdager eller Prix Radio. Deltakerne oppfordres heller til å tenke smittevern og følge Folkehelsinstituttets generelle smittevernråd for befolkningen. I hovedtrekk går dette på  å holde seg hjemme når en er syk og ha god hoste- og håndhygiene. Deltakere som har nyoppståtte luftveissymptomer som feber, hoste, sår hals eller nedsatt allmenntilstand kan ikke delta på konferansen. Om du er syk kan du ta kontakt med administrasjonen for Radiodager på post@radiodager.no og få omgjort din billett til digital deltakelse.

Billettsalg
Salget av billetter til Radiodager 2021 er nå stengt. Det er heller ikke lenger anledning til å sette seg på venteliste. Til Prix Radio er solgt 340 billetter. Prisutdelingen er dermed utsolgt og samler et et rekordhøyt antall deltakere. Også fagkonferansen er på det nærmeste utsolgt. Har du spørsmål om billetter, eller du ønsker å nedgradere din fysiske billett til digital deltakelse, kan du kontakte oss på post@radiodager.no.

Fagdelen av Radiodager, torsdag og fredag arrangeres på Hotell 33 i Østre Akervei 33

Innsjekk
Deltakere må fremvise gyldig billett ved innsjekk. Registrering av deltakere, gjester og andre foregår torsdag 28. oktober mellom klokken 11.00 og 12.00 og fredag 29. oktober fra 09.00 til 09.30. Her får deltakerne blant annet utdelt et personlig deltakerbevis. Dette navneskiltet må deltakeren ha på seg under hele konferansen. Skiltet fungerer blant annet som adgangskort til fagkonferanse og inkluderte måltider. Registrering skjer i foajéen på hotellet. Deltakere som også skal delta på Prix Radio vil i tillegg få påsatt et billettbånd som vil fungere som inngangsbillett på prisutdelingen.

Servering og måltider
Det serveres enkel lunsj (wraps el.l) ved innsjekk på torsdagen. Fredag spiser vi lunsj sammen i restauranten på hotellet, fra klokken 12.15.

Konferanseavvikling
Det avvikles parallelle sesjoner både torsdag og fredag. Sesjoner som foregår utenfor hovedsalen (SAL A) er merket spesielt i programmet. Disse foregår i et tilstøtende lokale  (SAL B). Merk at det torsdag kveld arrangeres omvisning og quiz i P4s nye lokale på Hasle. Radiodager 2021 avsluttes med Prix Radio på fredagskvelden.

Og mer praktisk informasjon om Radiodager finner du her. 

Prix Radio arrangeres på Quality Hotel Hasle Linie i Bøkkerveien 15.

Innsjekk
Prix Radio er utsolgt, og 340 personer skal samles for å feire det beste fra den norske podkast- og radiobransjen. Innslipp starter klokken 18.00 - og det lønner seg å være tidlig ute så du slipper stå lenge i kø. Husk å medbringe din billett til arrangementet.

Det vil være to sluser ved innsjekk. Alle som har fått kontrollert sin billett ved registrering til fagdagene og har fått påsatt armbånd velger sluse for hurtiginnsjekk (Venstre sluse). Øvrige må benytte slusen til høyre. Finn gjerne frem billetten din før du sjekker inn.

Prix Radio 2020 – Prisutdeling
Før prisutdelingen starter vil det serveres en aperitif i vrimleområdet utenfor festsalen. Det er også mulig å bli foreviget foran fotoveggen. Innslipp til festsalen starter klokken 19.00.  Det er fri bordplassering inne i salen, men husk at Prix Radio i år er utsolgt og at alle plassene i festsalen er i bruk. Ikke hold av flere plasser enn du/dere faktisk trenger.

Det serveres en tre-retters middag under prisutdelingen. Det er tidligere sendt ut informasjon om innmelding av matallergier/intoleranse eller spesielle matpreferanser. Prisutdelingen starter klokken 19.15. Det skal i løpet av kvelden deles ut over 20 priser i ulike kategorier og årets Prix Radio ledes av Niklas Baarli.

Prix Radio 2021 – Etterfest
Etter at alle prisene er delt ut fredag kveld, vil det bli etterfest med DJ, aktiviteter, mingling og feiring av hele bransjen i vrimlehallen. Det er P4 som er ansvarlig for etterfesten og som dermed overtar stafettpinnen fra P3 som laget en legendarisk fest sist vi var samlet i 2019. Alkoholserveringen opphører klokken 00.30 og etterfesten stenger dørene 01.00.

Kleskode
Prix Radio er lydbransjens prisutdeling, og kleskoden er pent antrekk. Lurer du på hvor pyntet du skal være? Ta en titt på denne siden så ser du hva folk hadde på seg i 2019.

Mer praktisk informasjon om Prix Radio finner du her.

Pål er styreleder i Foreningen Radiodager

Partnere og sponsorer 2023

Bli sponsor for Lyddager og Prix Norge? Les mer her

Lyddager, tidligere kjent som Radiodager, er landets største fagkonferanse for lyd- podkast og radio. Under konferansen deles også Norges offisielle lydpriser ut, som belønner det beste fra norsk radio og podkast i over 25 ulike kategorier.

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Lyddager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS

0
    0
    Din ordre