Avstemming til publikumsprisen er nå åpnet på dagbladet.no
Avstemming til publikumsprisen er nå åpnet på dagbladet.no

Atle Antonsen eller Hege Tepstad? Herman Flesvig eller Morten Hegseth? I år Radiodager med Dagbladet om å kåre vinneren av den gjeve publikumsprisen. Avstemmingen er nå åpnet og det kan stemmes frem til midnatt, torsdag 28. oktober

Dette er prisen der lytterene er jury og stemmer frem den kandidaten de mener er best. Prix Radio er Norges offisielle radio, podkast og lydpris. En pris henger spesielt høyt, publikumsprisen. Hvem fortjener å vinne den i år?

Her kan du stemme:
https://www.dagbladet.no/kultur/hva-er-din-favoritt-stem-her/74412648?articleToken=16b8a4782e77dd2df2ad42e54f91b0bed446259efaf051fd5765581c7ff8b3df

Dette er de nominerte:

«Friminutt med Herman og Mikkel» (NRK)
En av Norges mest populære podkaster har holdt koken i to og et halv år. Podkasten, der Herman Flesvig og Mikkel Niva stort sett tuller, fjaser og tøyser, er fram til nyttår produsert av NRK.

«Morgenklubben med Loven & Co». (Radio Norge)
I tolv år har Øyvind Loven og Geir Schau stått opp tidlig for å gi lytterne både nyhet og aktualiteter og humor og underholdning. Kim Johanne Dahl ble med i 2019 og programmet sendes direkte mellom seks og ni hver dag.

Michael Andreassen (P4)
P4-programlederen har vært med i «Skal vi danse» og «Camp Kulinaris», men er likevel kanskje mest kjent for å være folkekjær programleder som er på lufta hver eneste dag.

«Lørdagsrådet» (NRK)
Ingen sak er for liten, ingen sak er for stor til å få hjelp av et kjendispanel ledet av Live Nelvik. I ti år har kjendisene delt råd og livserfaring med P3s lørdagslyttere.

«Misjonen» (P4)
I over ti år har Atle Antonsen og Johan Golden servert kraftsalver og harselas mellom ti og tolv på fredager. Selv kaller de det «nusatire» og «fullimprovisert munnglammeri fra etermediets synsemonarker». Hva nå det betyr.

Hege Tepstad (Radio Metro)
Etter 32 (!) år på lufta har Hege Tepstad fortsatt mye på hjertet. Hun er å høre hver dag mellom ni og tolv på Radio Metro.

«Stå opp!» (Radio rock)
Med Halvor Johansson, Anne Sem-Jackobsen og Niklas Baarli begynner hver morgen med hard rock og store personligheter.

Kristopher Schau (Klynge)
Lille speil på veggen der, hvem har flest podkaster i landet her? Det er uten tvil Kristopher Schau, som kan få veldig mange mennesker til å interessere seg for de smaleste ting.

«Radioshow» (RadioOrakel)
På FM 99.3 sender «Radioshow» «stemningsrapporter fra utflukter til parallelle virkeligheter» på onsdager og lørdager.

«Harm & Hegseth» (VG)
Vegard Harm og Morten Hegseth har fjaset seg til podkastsuksess, tv-suksess, event-suksess og diverse andre suksesser etter over 200 episoder av «Harm & Hegseth».

Pål er styreleder i Foreningen Radiodager

Partnere og sponsorer 2023

Bli sponsor for Lyddager og Prix Norge? Les mer her

Lyddager, tidligere kjent som Radiodager, er landets største fagkonferanse for lyd- podkast og radio. Under konferansen deles også Norges offisielle lydpriser ut, som belønner det beste fra norsk radio og podkast i over 25 ulike kategorier.

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Lyddager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS

0
    0
    Din ordre