Sammen for lyden!
Sammen for lyden!

Norsk podkastforening samarbeider i år med Radiodager. I forbindelse med høstens utsolgte konferanse inviteres hele lydbransjen til felles samling – og til navnekonkurranse.

Vi er i lydens gullalder. Stadig flere nordmenn bruker tid på lyd. Radiomarkedet er stort og vitalt, samtidig er podkast på rakettfart inn i livene våre. Flere store mediehus investerer mye penger i lydinnhold og lydfolk, og i høst vil norske ører ha rekordmange stemmer å lytte til.

For å sikre at vi favner den hele, store lydbransjen, og sørger for et best mulig faglig produkt, skal Radiodager nå bli ny – sammen med Podkastforeningen.

I forbindelse med årets arrangement, torsdag 28. og fredag 29. oktober, inviteres bransjen til å være med på en navnekonkurranse – målet er å sikre at både Radiodager og Prix Radio har et navn som kler dagens og morgendagens lydbransje.

– Antallet tilbydere av lydopplevelser eskalerer i raskt tempo. Når skillelinjene mellom gamle og nye medieuttrykk viskes ut, er det helt naturlig at Radiodager utvider horisonten, sier styreleder i Radiodager Norge, Pål Lomeland.

– Vi ønsker å samle hele lydbransjen i samarbeid med Radiodager. I år tester vi dette samarbeidet ved at Norsk Podkastforening sørger for juryering av podkastpriser. I tillegg bistår vi med å utarbeide det faglige programmet for Radiodager som går av stabelen i oktober.

– Målet er at vi fra neste år vil fornye arrangementet med blant annet nytt navn. Det sier Lina Tandberg Martens, styreleder i Norsk Podkastforening

Norsk podkastforening (opprettet høsten 2020) er en bransjeorganisasjon som samler forskjellige aktører som driver med podkast i Norge.

Foreningen Radiodager og Prix radio er drevet av NRK, Norsk lokalradioforbund, Bauer Media og P4-gruppen siden 2003. Målet er å samle hele bransjen til fagkonferanse og prisutdeling.

Radiodager arrangeres i år 28. og 29. oktober i Oslo på Quality Hotell 33 og Quality Hasle Linie hotell.

Pål er styreleder i Foreningen Radiodager

Partnere og sponsorer 2023

Bli sponsor for Lyddager og Prix Norge? Les mer her

Lyddager, tidligere kjent som Radiodager, er landets største fagkonferanse for lyd- podkast og radio. Under konferansen deles også Norges offisielle lydpriser ut, som belønner det beste fra norsk radio og podkast i over 25 ulike kategorier.

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Lyddager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS

0
    0
    Din ordre