Lær av verdens mest populære musikkpodkast
Lær av verdens mest populære musikkpodkast

På Radiodager kan du høre hemmeligheten bak den store suksessen Song Exploder; podkasten hvor Hrishikesh Hirway inviterer verdens største artister til å dekonstruere en låt de selv har gjort kjent.

– Denne podkasten har lykkes i noe så sjeldent som både å være svært inngående og ha stor, bredere appell – i tillegg innenfor et minelagt felt rettighets- og lyttermessig. Dette har gjort Song Exploder til en merkevare, som også har blitt en Netflix-serie, og er historien om hvordan en relativt enkel og lettfattelig idé har skapt sitt eget lydunivers, sier Jørgen Hegstad, i Radiodagers programkomite.

Artister som Billie Eilish, Robyn, Selena Gomez, Yusuf/Cat Stevens, Metallica, Björk og vår egen AURORA har alle vært gjester i Song Exploder.

– Alle som jobber i radio- og podkastbransjen bør få med seg dette foredraget og høre multitalentet Hirway gi oss et innblikk i hvordan han jobber. Veien fra idé til realisering, hvordan man får verdens største stjerner til å stille opp, hvordan man jobber med lyd i podkaster og hva han mener er grunnen til at Song Exploder har blitt så populær – dette kommer garantert til å bli lærerikt og interessant, sier Hegstad.

Foredraget «Verdens mest populære musikkpodkast» hører du på Radiodager, som arrangeres fysisk i Oslo, og digitalt, torsdag 28. og 29. Oktober. NB. Foredraget er på engelsk og på link.

Kjøp billett til Radiodager 2021 her.

Heidi Røneid er prosjektmedarbeider i Radiodager

Partnere og sponsorer 2023

Bli sponsor for Lyddager og Prix Norge? Les mer her

Lyddager, tidligere kjent som Radiodager, er landets største fagkonferanse for lyd- podkast og radio. Under konferansen deles også Norges offisielle lydpriser ut, som belønner det beste fra norsk radio og podkast i over 25 ulike kategorier.

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Lyddager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS

0
    0
    Din ordre