Er podkast radioens framtid? 
Er podkast radioens framtid? 

Til Radiodager kommer selveste James Cridland for å gi et innblikk i radioens fremtid.

– Over 30 års erfaring fra radio- og podkastbransjen sier alt! James Cridland er en levende legende i lydbransjen! Med erfaring fra blant annet BBC og nå sist med PodNews og Podland er det få, om ingen,  som har så god oversikt over utvikling, trender og fremtiden for radio- og podkastbransjen, sier Thomas Veheim i Radiodagers programkomite. 

I foredraget vil Cridland gi svar på hvor radio er på vei, om vi vil lytte til live, linær radio i framtiden, eller om lytterne heller vil ha valgbar lyd og mye mer. Han vil også foreslå en ny måte å produsere radio på.

– Foredragene til Cridland er både underholdende og informative, og jeg gleder meg enormt til å se han på Radiodager, sier Veheim. 

Foredraget «Podkast – radioens framtid eller bare en ekstra inntekskilde?» hører du på Radiodager, som arrangeres fysisk i Oslo, og digitalt, torsdag 28. og 29. Oktober.

Kjøp billett til Radiodager 2021 her.

Heidi Røneid er prosjektmedarbeider i Radiodager

Partnere og sponsorer 2023

Bli sponsor for Lyddager og Prix Norge? Les mer her

Lyddager, tidligere kjent som Radiodager, er landets største fagkonferanse for lyd- podkast og radio. Under konferansen deles også Norges offisielle lydpriser ut, som belønner det beste fra norsk radio og podkast i over 25 ulike kategorier.

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Lyddager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS

0
    0
    Din ordre