Nå kan du melde på bidrag til årets Prix Radio
Hedersprisen for 2021 tildeles Agnes Moxsnes (Foto: Tor Erik Schrøder/Radiodager)
Nå kan du melde på bidrag til årets Prix Radio

Se hvilke frister som gjelder hos de ulike mediehusene.

Prix Radio belønner de beste radio-, lyd og podkastproduksjonene i Norge; lokalt, regionalt og nasjonalt.

– Prix Radio er den norske radiobransjens Oscar-utdeling. I år blir Prix Radio-showet fredag 21. oktober og kanskje er det du som står på scenen på Meet Ullevål og mottar applaus fra kollegaer og heder og ære på Prix Radio-showet, sier Morten Scott Janssen, daglig leder i Radiodager.

Det er 23 kategorier i årets Prix Radio, som til sammen skal dekke store deler av radio- og podkastmarkedet. Her finner du kategorier som årets intervju, årets podkast og årets morgenflate. For å kunne delta i konkurransen om de gjeve prisene, må du sende inn dine bidrag for vurdering.

– Jeg anbefaler å lese kriteriene nøye, slik at bidraget blir påmelding i riktig kategori. Finn fram det du er mest stolt av allerede nå, så du får levert det i god tid før fristen går ut, sier Janssen.

Hvordan du melder deg på og hva som er fristen avhenger av hvem du representerer, men felles for alle er at det er forholdsvis kort tid til fristen går ut. De ulike mediehusene og foreningene har også ulike påmeldingsprosesser, les mer om hvordan og når du må melde på her: https://lyddager.no/prix-radio/innstilling-av-bidrag/

Se årets kategorier og kriterier her: https://lyddager.no/prix-radio/kategorier-og-kriterier/

Heidi Røneid er prosjektmedarbeider i Radiodager

Partnere og sponsorer 2023

Bli sponsor for Lyddager og Prix Norge? Les mer her

Lyddager, tidligere kjent som Radiodager, er landets største fagkonferanse for lyd- podkast og radio. Under konferansen deles også Norges offisielle lydpriser ut, som belønner det beste fra norsk radio og podkast i over 25 ulike kategorier.

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Lyddager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS

0
    0
    Din ordre