Få programleder-tips av Jon Almaas
Få programleder-tips av Jon Almaas

Jon Almaas ledet Nytt på Nytt på NRK i over 15 år, hvor han underholdt over én million seere i uken. Nå er han programleder for «Praktisk info med Jon Almaas» og «Alle mot alle» på TV Norge. Han har vunnet Gullruten for Norges beste programleder fire ganger, første gang i 2022 0g foreløig siste gang i år, 20 år senere.

– Vi i programkomiteen synes det er veldig imponerende at han har holdt seg så aktuell i over 20 år, og er veldig nysgjerrige på hvordan han forbereder seg og hvilke tips han har til andre som jobber som eller vil bli programledere. Vi gleder oss til å høre hvordan han jobber med programlederrollen og plukke opp gode tips, sier Heidi Røneid, programdirektør i Radiodager.

Almaas vil bli intervjuet på scenen og vil også fortelle hvordan han jobbet seg oppover fra kaffekoker til en av Norges mest kjente programledere.

Kjøp billett til årets Radiodager her. 

 

Heidi Røneid er prosjektmedarbeider i Radiodager

Partnere og sponsorer 2023

Bli sponsor for Lyddager og Prix Norge? Les mer her

Lyddager, tidligere kjent som Radiodager, er landets største fagkonferanse for lyd- podkast og radio. Under konferansen deles også Norges offisielle lydpriser ut, som belønner det beste fra norsk radio og podkast i over 25 ulike kategorier.

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Lyddager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS

0
    0
    Din ordre