Lær stemmebruk av Gry Veiby
Lær stemmebruk av Gry Veiby

Programleder i Oppdatert, Gry Veiby, kommer til Radiodager for å lære deg hvordan fange lytteren ved hjelp av god stemmebruk.

I en jungel av podcaster er stemmebruk alfa og omega for å kapre lytteren. For det er ikke alltid stemmen du får på øret får deg til å virkelig lytte etter det som blir sagt. Den kan også få deg til å slå av.

Det kan virke så lett å høres naturlig ut på radio, men det kan være noe av det vanskeligste for en programleder å mestre. Gry Veiby mestrer det, og sørger for at Oppdatert er Norges mest populære podkast. I denne sesjonen gir hun deg alle tipsene og triksene du trenger for god stemmebruk.

 

Heidi Røneid er prosjektmedarbeider i Radiodager

Partnere og sponsorer 2023

Bli sponsor for Lyddager og Prix Norge? Les mer her

Lyddager, tidligere kjent som Radiodager, er landets største fagkonferanse for lyd- podkast og radio. Under konferansen deles også Norges offisielle lydpriser ut, som belønner det beste fra norsk radio og podkast i over 25 ulike kategorier.

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Lyddager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS

0
    0
    Din ordre