Hvem blir nominert til Prix Radio 2022?
Bilder fra Radiodager 2021 i Oslo.
Hvem blir nominert til Prix Radio 2022?

Årets nominasjoner offentliggjøres mandag 19. september klokken 12.00 på radiodager.no og vår Facebook-side.

– Hovedjuryen er nå inne i sluttspurten for nominasjonene og samles på seminar to dager for å gjøre klar årets nominerte. – Det er alltid sterk konkurranse og i år har vi rekordpåmelding fra bidrag i podkastkategoriene, sier juryleder Morten Scott Janssen.

Juryprosessen i Prix Radio er slik at NRK, Bauer Media, P4-gruppen og Lokalradio melder på tre bidrag hver i de ulike kategoriene, så er også noen kategorier åpne for deltakelse fra andre produksjonsmiljøer. Egne juryer har gjennom sommeren stemt fram de beste av disse bidragene og de tre beste derfra deltar videre i konkurransen. Mer om juryprosessen finner du her.

Hovedjuryen plukker nå ut 5 nominerte i hver kategori som sendes videre til deljuryer som kårer vinneren. Noen kategorier avgjøres av eksterne juryer og det gjelder årets radiokanal, lokalradio, promo, lyddesign og humor. De nominerte i disse kategoriene vil offentliggjøres den 10. oktober.

Husk at de å bli nominert i Prix radio er en kjempeprestasjon så på forhånd gratulerer til alle de nominerte! Følg med mandag 19. september kl.12. 00.

Pål er styreleder i Foreningen Radiodager

Partnere og sponsorer 2023

Bli sponsor for Lyddager og Prix Norge? Les mer her

Lyddager, tidligere kjent som Radiodager, er landets største fagkonferanse for lyd- podkast og radio. Under konferansen deles også Norges offisielle lydpriser ut, som belønner det beste fra norsk radio og podkast i over 25 ulike kategorier.

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Lyddager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS

0
    0
    Din ordre