Siste sjanse for rabatterte billetter!
Siste sjanse for rabatterte billetter!

Mandag 12. september er siste dag for salg av «early bird»-billetter til årets Radiodager. Kjøper du billett innen fristen sparer du inntil 500 kroner per billett!

Norges største fagkonferanse for podkast og radio arrangeres torsdag 20. og fredag 21. oktober på Meet Ullevaal stadion. Radiodager arrangeres for 19 året på rad og er stedet hvor hele den norske lydbransjen samles for faglige oppdateringer og spennende foredrag.

I år kan du blant annet høre hvordan den prisvinnende podkasten «Hele Historien» til NRK P2 ble til og hvordan redaksjonen utviklet ideen og gjennomførte den, der resultatet er en av de mest hørte podkastene på NRK Radio, med sterke historier fra norsk virkelighet fortalt av de som har opplevd dem. Det blir språklig påfyll fra programleder Gry Veiby fra «Oppdatert» på NRK og hun legger vekt på hvordan du skal bruke stemmen for å skape de beste bildene og fange lytterne. Jon Almaas kommer på konferansen og gir gode råd til hvordan du kan bli en enda bedre programleder uansett om det er på podkast eller radio.

Se hele programmet her

Torsdag kveld kan du delta på den tradisjonelle radioquizen og bli kjent med flere kolleger fra bransjen. Quizmaster i år er ingen ringere enn Sigurd Sollien og quizen er gratis for alle konferansedeltakere. Fredag kveld samles den norske lydbransjen på Prix Radio. Prix Radio er en årlig prisutdeling og bransjefest for alle som jobber med radio og podkast i Norge. Norges offiselle lydpriser verdsetter de beste radio- og podkastproduksjonene i året som gikk.

Et begrenset antall rabatterte billetter er nå tilgjengelig på https://lyddager.no/billetter/

Pål er styreleder i Foreningen Radiodager

Partnere og sponsorer 2023

Bli sponsor for Lyddager og Prix Norge? Les mer her

Lyddager, tidligere kjent som Radiodager, er landets største fagkonferanse for lyd- podkast og radio. Under konferansen deles også Norges offisielle lydpriser ut, som belønner det beste fra norsk radio og podkast i over 25 ulike kategorier.

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Lyddager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS

0
    0
    Din ordre