Lær strategisk bruk av sosiale medier
Lær strategisk bruk av sosiale medier

Dialogen med lytterne er ikke lenger begrenset til tiden på lufta. Med lur bruk av sosiale medier kan du bli bedre kjent med lytterne, involvere dem og samtidig skaffe flere. Hva bør du tenke på når du lager en sosiale medier-strategi? Må du være på TikTok fordi kidsa er der, bør vi logge oss av Facebook og hvor mange emojier er lov på rad? Hvordan navigerer du «hippe og kule» kanaler uten å havne i flau identitetskrise?

For å svare på dette kommer Eirin Larsen, sosiale medier-sjef i DN. Hun har lang erfaring med innholdsproduksjon og strategisk bruk av sosiale medier, tidligere også fra NRK, Adresseavisen og Statsministerens kontor. Vi får hennes tanker om hva som gjør at noe deles videre – og hva slags video du ikke bør lage.

Kjøp billett til Radiodager 2022 her. 

Heidi Røneid er prosjektmedarbeider i Radiodager

Partnere og sponsorer 2023

Bli sponsor for Lyddager og Prix Norge? Les mer her

Lyddager, tidligere kjent som Radiodager, er landets største fagkonferanse for lyd- podkast og radio. Under konferansen deles også Norges offisielle lydpriser ut, som belønner det beste fra norsk radio og podkast i over 25 ulike kategorier.

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Lyddager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS

0
    0
    Din ordre