Breaking news og ubehagelige overraskelser
Breaking news og ubehagelige overraskelser

Hva gjør Nyhetsmorgen når det har skjedd dramatiske hendelser i løpet av natta, og hele den planlagte sendingen må kastes?

Hvordan jobber Nyhetsmorgen med å verifisere og ta etiske avgjørelser på stående fot når ingen egentlig vet hva som har skjedd og hvor alvorlig det er? Under Radiodager 2022 holder Silje Sande og Silje Kathrine Bjarkøy foredraget «Breaking news og ubehagelige overraskelser – hvordan lage direkte nyhetsradio når man må improvisere?». I  dette foredraget får du også tips til hvordan man kan nå frem med nyheter til et bredt publikum.

Kjøp billett til Radiodager her. 

Heidi Røneid er prosjektmedarbeider i Radiodager

Partnere og sponsorer 2023

Bli sponsor for Lyddager og Prix Norge? Les mer her

Lyddager, tidligere kjent som Radiodager, er landets største fagkonferanse for lyd- podkast og radio. Under konferansen deles også Norges offisielle lydpriser ut, som belønner det beste fra norsk radio og podkast i over 25 ulike kategorier.

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Lyddager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS

0
    0
    Din ordre