Billettsalget stenger førstkommende tirsdag
Radiodager 2019. Foto: Tor Erik Schrøder
Billettsalget stenger førstkommende tirsdag

Om du ikke har sikret deg billett til Radiodager 2022, må du handle raskt. Billettsalget stenger tirsdag 11. oktober ved midnatt. Etter denne datoen vil det ikke være mulig å kjøpe billetter til arrangementet.

Det er rekordstor interesse for å delta på Radiodager 2022. Enkeltbilletter til Prix Radio er allerede utsolgt, men det er mulig å sette seg på venteliste til prisutdelingen. Totalt er det solgt over 400 billetter til årets Prix Radio. Til fagkonferansen er det et svært begrenset antall billetter ledige. Går du med planer om å delta på Radiodager er det lurt å sikre seg billetter, mens det fremdeles er plasser igjen.

Foreningen Radiodager arbeider med å utvide kapasiteten og dermed frigjøre flere plasser både til fagkonferansen og til Prix Radio. Det er derfor mulig å sette seg på venteliste for billetter, etterhvert som de ulike billettypene blir utsolgt.

Det er enkelt å sette seg på venteliste. Gå først til billettsiden. For alle utsolgte billettyper er «kjøp»-knappen erstattet med en knapp som sier, «sett meg på venteliste». Klikk på denne og fyll ut påkrevde opplysninger. Send deretter inn påmeldingen. Om det blir ledige billetter, vil plasser tildeles fortløpende til de som til enhver tid står høyest på listen. I denne prosessen vil prisnominerte prioriteres.

Norges største fagkonferanse for podkast og radio arrangeres torsdag 20. og fredag 21. oktober på Meet Ullevaal stadion. Radiodager arrangeres for 19 året på rad og er stedet hvor hele den norske lydbransjen samles for faglige oppdateringer og spennende foredrag.

Billetter kjøper du her:
www.radiodager.no/billetter

Pål er styreleder i Foreningen Radiodager

Partnere og sponsorer 2023

Bli sponsor for Lyddager og Prix Norge? Les mer her

Lyddager, tidligere kjent som Radiodager, er landets største fagkonferanse for lyd- podkast og radio. Under konferansen deles også Norges offisielle lydpriser ut, som belønner det beste fra norsk radio og podkast i over 25 ulike kategorier.

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Lyddager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS

0
    0
    Din ordre