Har satt om ekstra gratisplasser til populær workshop
Workshop om lyddesign under Radiodager 2019 (Foto: Tor Erik Schrøder)
Har satt om ekstra gratisplasser til populær workshop

Årets workshop der programledertrenerne Tracey Lee og Nails Mahoney lærer bort sine beste triks for å lage perfekte radiostikk,  ble tidlig fullbooket. Etter ønske fra deltakerne og på grunn av stor pågang har Foreningen Radiodager satt opp en ekstra workshop med Lee og Mahoney. Denne avholdes fredag 21. oktober klokken 13.30 til 14.15 og er åpen for påmelding nå.

Alle workshops er gratis for deltakere med gyldig billett til Radiodager.


WORKSHOP: Lær å lage bedre stikk
Etter Tracey Lees foredrag holder hun en eksklusiv workshop for 12 personer, hvor du får øve på hvordan lage perfekte stikk på mellom 6 og 60 sekunder.

Lee startet radiokarrieren som ung tenåring i Dublin, og ble etter hvert kjent i Irland som programleder for Today FM (Bauer) og for en lokalradiostasjon. Hun er også prisbelønt radio-produsent. I 2016 gikk Lee sammen med Nails Mahoney i «OnAirCoach». Sammen har de jobbet med over 4 000 radio-programledere over hele verden, gjennom workshops, seminarer og personlig coaching.

Antall plasser: 12
Tidspunkt: Fredag 21. oktober klokken 13.30– 14.15
Sted: Vinduslosje, Ullevål Stadion

PÅMELDING HER


NB! Du må ha gyldig billett til deltakelse på fagdag (fredag) for å kunne melde deg på Workshop. Billett til  fagdager kjøper du her

Pål er styreleder i Foreningen Radiodager

Partnere og sponsorer 2023

Bli sponsor for Lyddager og Prix Norge? Les mer her

Lyddager, tidligere kjent som Radiodager, er landets største fagkonferanse for lyd- podkast og radio. Under konferansen deles også Norges offisielle lydpriser ut, som belønner det beste fra norsk radio og podkast i over 25 ulike kategorier.

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Lyddager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS

0
    0
    Din ordre