Radiodager 2022 er utsolgt
Fra Radiodager 2021 (Foto: Tor Erik Schrøder)
Radiodager 2022 er utsolgt

En uke før årets konferanse går av stabelen er Radiodager 2022 utsolgt. Aldri tidligere har det vært så stor interesse for å delta på arrangementene og fjorårets deltakerrekord er overgått med stor margin.

– Vi har måttet øke kapasiteten betydelig i forhold til utgangspunktet, for å få plass til flest mulig deltakere. Dette viser at det er et stort behov for denne typen arrangement for den norske lydbransjen og at vi har truffet godt med fagprogrammet. Vi gleder oss stort til å se alle på Radiodager og Prix radio, sier en stolt daglig leder i Radiodager, Morten Scott Janssen.

Det er solgt nærmere 350 billetter til fagdelen av Radiodager og over 400 billetter til årets prisutdeling. Det er kapasiteten på arrangørstedet som setter begrensning for antall deltakere.

Radiodager er Norges største fagkonferanse for lyd, podkast og radio. Årets arrangement finner sted på Meet Ullevål 20. og 21. oktober.

Pål er styreleder i Foreningen Radiodager

Partnere og sponsorer 2023

Bli sponsor for Lyddager og Prix Norge? Les mer her

Lyddager, tidligere kjent som Radiodager, er landets største fagkonferanse for lyd- podkast og radio. Under konferansen deles også Norges offisielle lydpriser ut, som belønner det beste fra norsk radio og podkast i over 25 ulike kategorier.

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Lyddager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS

0
    0
    Din ordre