Disse kan vinne publikumsprisen – avstemming er åpnet
Disse kan vinne publikumsprisen – avstemming er åpnet

De nominerte til årets radionavn er nå klare. Dette er prisen der lytterene er jury og stemmer frem den kandidaten de mener er best.

Avstemmingen er nå åpnet og avvikles i samarbeid med Radioplayer Norge på deres nettsted, radioplayer.no. Avstemmingen stenger fredag 21. oktober klokken 12:00.

De 8 nominerte for 2022 er:

Nitimen – NRK
Nitimen er Norges største radioprogram og har gått på lufta siden 1965. Sju dager i uka gir Mari Garås Monsen, Knut Folkestad, Kirsti Falch-Nilsen, Øyvind Bækkevold og mange flere lytterne aktuelle gjester, hyggelig selskap, levende rapporter fra gata, fine menneskemøter og god musikk. Her er det plass til alle og alle får plass.

Berrum og Beyer – NRK
Berrum og Beyer er to gode venner som ønsker seg en til. Norges største humorpodkast er en tretrinnsrakett hvor Berrum har noen greier, Beyer har noen greier, og lytterne har noen greier. Så snakker de om de greiene. Hver eneste tirsdag. Hele året. Uten unntak. «Ma» og «Pa» er morsomme, ærlige, uforutsigbare og vanedannende. Som en lytter sier: «En berikelse. Helt Dolby av typen Rossignol».

Misjonen – P4
Atle Antonsen og Johan Golden gir deg to kraftsalvede fredagstimer med fasitbasert oppsummering av siste ukes nyhetsbilde på P4 hver uke og i podkast. Dette ispedd svært subjektive dog rettledende ytringer om både dette og ikke minst hint. Kanskje mest det siste. Dette er ikke satire. Dette er Nusatire.

Niklas Baarli og P5 Frokostshow – P5
«Frokostshowet» med Niklas Baarli , Vida Lill Berge og Stian Røste er Norges nye freshe morgenshow! Start dagen med hits, oppdateringer og god underholdning. Lyst til å reise til varmere strøk? Hver morgen 08.10 får du 5 spørsmål på 60 sekunder. Klarer du det, vinner du! Vi vekker deg hver morgen.

Morgenklubben med Loven & co – Radio Norge
Hva får du hvis du kombinerer en biloppretter fra Manglerud med en småbarnsmor fra Nærsnes og en Stand-up komiker fra Nordstrand? Svaret er Morgenklubben med Loven & Co på Radio Norge. Hver eneste morgen står Øyvind Loven, Geir Schau og Kim Johanne Dahl opp for å gi Radio Norges lyttere en god start på dagen.

fÆb – Podplay
fÆb består av Jenny Skavlan, Ingrid Bergtun, Mari Nordén og Ingrid Vik Lysne. Sammen driver de sykollektivet fÆbrik og er mest kjent for gjenbruk og søm. Men i podkasten fÆb får de endelig pratet om alt annet de måtte ha på hjertet. Og de risikerer å ødelegge sitt gode rennomé som prektige syjenter med høy moral.

Kash – Radio Metro
Kash King Gashamura er en Norsk skuespiller, Vokalist og programleder. Kash var programleder i NRK Super, og mest kjent som bestevennen til Zook i Kash & Zook & programleder for BlimE dansen & Læreren i Lesekorpset. Kash har også spilt i flere store musikaler på Det Norske Teateret & Oslo Nye teater. Han har spilt både Jimi Hendrix & Mowgli. Fra 2014 har Kash vært konferansier på Kontraskjæret i Oslo under Fotball VM & EM. Kash har også tidligere jobbet i radio NRJ & NRK mp3 som reporter og filmanmelder. I 2017 startet eventyret Hotell Kash King som er en dokumentarserie som gikk på NRK1 i 2019. Kash er nå programleder for ettermiddagen på Radio Metro

Gunvor Roti Dal – 5000 Bergen
Gunvor Roti Dal debuterte som Frode Langhelles sidekick på ettermiddagen på Radio1 Bergen i 2003 før hun fikk eget sendestrekk på formiddagen.
På CV’en har hun også flere år som programleder i P5 Bergen, P5 Hits, P8 Pop, P10 Country og P7 Julekanalen. Siden 2019 har hun fulgt deg med en varm og inkluderende stemme gjennom arbeidsdagen på 5000 Bergen Radio hvor Gunvor er medeier sammen med Kjell Sigvart Kjellemann Heltorp og Petter Lavern.

 

 

 

 

 

Pål er styreleder i Foreningen Radiodager

Partnere og sponsorer 2023

Bli sponsor for Lyddager og Prix Norge? Les mer her

Lyddager, tidligere kjent som Radiodager, er landets største fagkonferanse for lyd- podkast og radio. Under konferansen deles også Norges offisielle lydpriser ut, som belønner det beste fra norsk radio og podkast i over 25 ulike kategorier.

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Lyddager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS

0
    0
    Din ordre