Norsk Podkastforening tatt opp som medlem
Norsk Podkastforening tatt opp som medlem

Den norske lydbransjen er nå enda mer samlet! Norsk Podkastforening er tatt opp som medlem i Foreningen Radiodager, som nå består av medlemmene: Norsk Lokalradioforbund, P4-gruppen, Bauer Media, Norsk Podkastforening og NRK.

Arbeidet med årets konferanse og prisutdeling, som blir 19. og 20. oktober, er godt i gang. Nå starter også prosessen med en gjennomgang av kategorier, regelverk og et arbeid for å se på navnebytte, for å sikre at disse favner en samlet lydbransje.

Foreningen Radiodager ser fram til et godt samarbeid til glede for hele bransjen.

Heidi Røneid er prosjektmedarbeider i Radiodager

Partnere og sponsorer 2023

Bli sponsor for Lyddager og Prix Norge? Les mer her

Lyddager, tidligere kjent som Radiodager, er landets største fagkonferanse for lyd- podkast og radio. Under konferansen deles også Norges offisielle lydpriser ut, som belønner det beste fra norsk radio og podkast i over 25 ulike kategorier.

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Lyddager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS

0
    0
    Din ordre