Joachim Førsund kommer til Radiodager!
Lokalradio landskonferansen 2023. Foto: Tor Erik Schrøder
Joachim Førsund kommer til Radiodager!

Joachim Førsund har tatt podkastsjangeren med storm. Han har vunnet en rekke priser under Prix Radio, og er en av de beste historiefortellerne i sjangeren. Nå kommer han til Radiodager for å dele sine beste tips!

Førsund hadde ikke radioerfaring, men en bakgrunn som featurejournalist og romanforfatter, da han tok steget inn i podkastens verden. Steget kan likevel sies å ha vært veldig vellykket! Siden 2018 har Førsund vunnet hele fem podkast-priser under Prix Radio og i 2022 fikk han fortellerprisen for podkastserien «Balladen om Håkon Banken».

I sesjonen «Lyden av en historie – fra idé til ferdig produkt» gir Joachim Førsund deg nye verktøy, ideer og innsikt om hvordan du kan skape en podkast som er verdt å lytte til. Han deler sine kunnskaper om research og metode, intervjusettinger, dramaturgi og ellers nyttige erfaringer han har gjort seg gjennom de siste årenes suksess.

Les mer om Joachim Førsund her
Se årets fagprogram her
Kjøp billetter her

Heidi Røneid er prosjektmedarbeider i Radiodager

Partnere og sponsorer 2023

Bli sponsor for Lyddager og Prix Norge? Les mer her

Lyddager, tidligere kjent som Radiodager, er landets største fagkonferanse for lyd- podkast og radio. Under konferansen deles også Norges offisielle lydpriser ut, som belønner det beste fra norsk radio og podkast i over 25 ulike kategorier.

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Lyddager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS

0
    0
    Din ordre